Jotka_
Fanka BB :)
O dziki za zaproszonkoRemonty są gorsze niż takie wykańczanie bo jeszcze pierdolnika trzeba narobić przy tym. Jak się już przeprowadzkę to zapraszam Ciebie i @Jotka_Szczotka na kawkę, herbatkę czy coś innego mokrego.
Kasiu, ale po jagoda h to powinno wystąpić w drugą stronę... Może czymś wcześniej się strulas. A potem przyjdzie Ci druga faca i będzie masakra tak jak dziś u mnie.... Bo nie mogę dla odmiany...Boże dziewczyny... te pierogi to był najgorszy pomysł na jaki mogłam dzisiaj wpaść.. od 14 siedzę ciągle w wc tak mnie męczy po nich..
Powodzenia na wizycie i czekam na wieści!
Gratuluję bombelka! Ja zobaczę swojego już jutro. Jupiii..Dziewczyny, u mnie wszystko super Dzidzia ma ponad 2cm. wg Om i Usg ten sam termin 04.02.2020. Serduszko bije jak szalone a i widziałam rączki
Dzisiejszą noc była straszna. Miałaby burza, a było duszno i gorąco... snily mi się takie pierdoły, że mogłabym książkę o tym napisać.. W sumie ciekawy temat, ale skąd się urodził w mojej chorej głowie?? I jeszczw rozmawiałam z okropnie przystojnym duchem... Najciekawsze jest to że nie wydaje mi się, żebym kiedykolwiek go widziała na żywo. Był trochę. Amerykański taki... No nie wiem co ny nie mówić, okropnie się nie wyspałam... Stary to mnie dwa razy szturchal bo podobno strasznie gadałam i rzucalam się po łóżku. Jk się zapytałam o czym gadałam to Mi powiedział że pytałam o coś jakiegoś Edka, no i to się zgadza mój duch tak miał na imię. Wariactwo.
Mamy wtorek kolejny długi dzień pracy... Eh...