reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Remonty są gorsze niż takie wykańczanie bo jeszcze pierdolnika trzeba narobić przy tym. Jak się już przeprowadzkę to zapraszam Ciebie i @Jotka_Szczotka na kawkę, herbatkę czy coś innego mokrego.
O dziki za zaproszonko :D
Boże dziewczyny... te pierogi to był najgorszy pomysł na jaki mogłam dzisiaj wpaść.. od 14 siedzę ciągle w wc tak mnie męczy po nich..
Kasiu, ale po jagoda h to powinno wystąpić w drugą stronę... Może czymś wcześniej się strulas. A potem przyjdzie Ci druga faca i będzie masakra tak jak dziś u mnie.... Bo nie mogę dla odmiany...

Powodzenia na wizycie i czekam na wieści!

Dziewczyny, u mnie wszystko super Dzidzia ma ponad 2cm. wg Om i Usg ten sam termin 04.02.2020. Serduszko bije jak szalone a i widziałam rączki
Gratuluję bombelka! Ja zobaczę swojego już jutro. Jupiii.. :) ❤️

Dzisiejszą noc była straszna. Miałaby burza, a było duszno i gorąco... :( snily mi się takie pierdoły, że mogłabym książkę o tym napisać.. W sumie ciekawy temat, ale skąd się urodził w mojej chorej głowie?? I jeszczw rozmawiałam z okropnie przystojnym duchem... Najciekawsze jest to że nie wydaje mi się, żebym kiedykolwiek go widziała na żywo. Był trochę. Amerykański taki... No nie wiem :p co ny nie mówić, okropnie się nie wyspałam... Stary to mnie dwa razy szturchal bo podobno strasznie gadałam i rzucalam się po łóżku. Jk się zapytałam o czym gadałam to Mi powiedział że pytałam o coś jakiegoś Edka, no i to się zgadza :D mój duch tak miał na imię. Wariactwo. :D

Mamy wtorek kolejny długi dzień pracy... Eh...

reklama
O dziki za zaproszonko :D

Kasiu, ale po jagoda h to powinno wystąpić w drugą stronę... Może czymś wcześniej się strulas. A potem przyjdzie Ci druga faca i będzie masakra tak jak dziś u mnie.... Bo nie mogę dla odmiany...

Powodzenia na wizycie i czekam na wieści!

Gratuluję bombelka! Ja zobaczę swojego już jutro. Jupiii.. :) [emoji3590]

Dzisiejszą noc była straszna. Miałaby burza, a było duszno i gorąco... :( snily mi się takie pierdoły, że mogłabym książkę o tym napisać.. W sumie ciekawy temat, ale skąd się urodził w mojej chorej głowie?? I jeszczw rozmawiałam z okropnie przystojnym duchem... Najciekawsze jest to że nie wydaje mi się, żebym kiedykolwiek go widziała na żywo. Był trochę. Amerykański taki... No nie wiem [emoji14] co ny nie mówić, okropnie się nie wyspałam... Stary to mnie dwa razy szturchal bo podobno strasznie gadałam i rzucalam się po łóżku. Jk się zapytałam o czym gadałam to Mi powiedział że pytałam o coś jakiegoś Edka, no i to się zgadza :D mój duch tak miał na imię. Wariactwo. :D

Mamy wtorek kolejny długi dzień pracy... Eh...
Ty też tak? Najpierw mi się śniło, że jakiś wilk mlaszcze obok mnie, jak się zerwałam z łóżka to się okazało, że to stary mlaskał przez sen. Później jakieś potwory, gremliny itp. Zaczęło mnie w prawym boku kuć to sobie upierdoliłam, że to druga pozamaciczna. I jak o 2 się obudziłam to do 5 nie usnęłam. Później mi się przyśniło, że byłam u znajomych męża zobaczyć jak mieszkają i się okazało, że urządzili sobie mieszkanie w kopalni pod górą i stwierdziłam, że fajnie bo mogą się rozbudowywać, wystarczy że sobie następny pokój w skale wykują. Szaleństwo, mąż wychodził do roboty to mnie obudził, ale jeszcze drzemkę zaraz złapie bo za dużo się w nocy działo.

Dzień dobry mamusie[emoji3526] powodzenia na wizytach wstawać e zdjecia maluchów uwielbiam je oglądać[emoji7]

Ale miałyście sny!!! W sumie to ciekawe.. ja ostatnio chodzę jakąś śnięte.. co w siądę do auta ( jako pasażer ) to od razu oczy mi się zamykają .. a że nie mogę sobie pozwolić na drzemkę w dzień to w nocy śpię jak kamień..

@paucia2306 @Kasia654 trzymam kciuki i czekamy na wieści :)
@Jotka_Szczotka ja wczoraj poszłam spać o 21:45 [emoji23] i też mi się jakieś pierdoły ciągle śnią.... a o burzy nic nie mów, myślałam, że się trochę rozkręci i ochłodzi, a tu dupa.

Ja teraz kilka dni do pracy na 10 i do 18, tak mi się nie chce tam chodzić. U mnie na razie duży plus, rano po wstaniu tylko mdłości były, ale właśnie zjadłam kanapkę z pomidorem i jest git! Chyba pomidory są moim lekarstwem.
Zbieram się zrobić coś do jedzenia do pracy i lecę z psem.
Dobrego dnia dla Was.

Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę u ginekologa i mam mieszane uczucia... :( poczułam się trochę zbyta. Pan Doktor na początku zasugerował że na usg to raczej jeszcze nie będzie nic widać (ostatnia miesiączka 22 maja). W końcu je zrobił, było widać pęcherzyk ciążowy i - jak on to określił - biegun zarodkowy... cokolwiek to znaczy.
Do tego, wykrył na usg ze mam krwiaka. Ale gdzie dokładnie on jest, czy zagraża ciąży - nie wiem! Jak to usłyszałam to byłam w takim szoku ze wyszłam z gabinetu bez słowa.... usłyszałam tylko „damy leki na podtrzymanie, proszę dużo odpoczywać” i wcisnął mi progesteron do ręki. Za tydzień do kontroli. Widząc moje łzy w oczach dodał tylko „spokojnie, wszystko jest tak jak powinno być, to jest bardzo wczesna ciąża”
Nie wiem czy mam do niego wracać czy w ciągu tego tygodnia odwiedzić jeszcze innego gina. Naczytałam się o tych krwiakach bo przecież od niego nic nie wyciągnęłam i mam same czarne myśli.... :(

@paucia2306 @Kasia654 trzymam kciuki i czekamy na wieści :)
@Jotka_Szczotka ja wczoraj poszłam spać o 21:45 [emoji23] i też mi się jakieś pierdoły ciągle śnią.... a o burzy nic nie mów, myślałam, że się trochę rozkręci i ochłodzi, a tu dupa.

Ja teraz kilka dni do pracy na 10 i do 18, tak mi się nie chce tam chodzić. U mnie na razie duży plus, rano po wstaniu tylko mdłości były, ale właśnie zjadłam kanapkę z pomidorem i jest git! Chyba pomidory są moim lekarstwem.
Zbieram się zrobić coś do jedzenia do pracy i lecę z psem.
Dobrego dnia dla Was.
Coś musi być z tymi pomidorami hmmm ciekawe co, bo mi w razie mdłości też tylko kanapka z pomidorem.

reklama
Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę u ginekologa i mam mieszane uczucia... :( poczułam się trochę zbyta. Pan Doktor na początku zasugerował że na usg to raczej jeszcze nie będzie nic widać (ostatnia miesiączka 22 maja). W końcu je zrobił, było widać pęcherzyk ciążowy i - jak on to określił - biegun zarodkowy... cokolwiek to znaczy.
Do tego, wykrył na usg ze mam krwiaka. Ale gdzie dokładnie on jest, czy zagraża ciąży - nie wiem! Jak to usłyszałam to byłam w takim szoku ze wyszłam z gabinetu bez słowa.... usłyszałam tylko „damy leki na podtrzymanie, proszę dużo odpoczywać” i wcisnął mi progesteron do ręki. Za tydzień do kontroli. Widząc moje łzy w oczach dodał tylko „spokojnie, wszystko jest tak jak powinno być, to jest bardzo wczesna ciąża”
Nie wiem czy mam do niego wracać czy w ciągu tego tygodnia odwiedzić jeszcze innego gina. Naczytałam się o tych krwiakach bo przecież od niego nic nie wyciągnęłam i mam same czarne myśli.... :(
Że względu na tego krwiaka to bym poszła jeszcze do innego gina z dobrym USG :) lekarze czasem nie rozumieją, że dla nas "to coś" na samym początku jest dla nas już dzieckiem, w zasadzie od 2 kreski... [emoji849] Głowa do góry! [emoji8] Masz jakieś plamienia?

Do góry