reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Dziś zrobiłam ponownie betę. Dla pewności bo ja nic nie czuję. Ani piersi , ani mdłości. Nic. Brzuch mnie tylko boli. I tyle . Wynik dużo mniejszy niż ostatnio . Dla przypomnienia pierwsza bhcg coś koło 78 , dziś 26, 22.

U mnie chyba wszystko jasne ...

reklama
@Gabi Gabi masz podany zakres referencyjny, jesli nam go nie podalas to ciężko określić czy progesteron jest ok.
Ja gadałam 03.06 mialam 31,73 A zakres od 11 - 44,3 I badalam 18.06 I mialam 18,97 zakres ten sam, dziś mam wizytę to się dowiem, bo spadek mi sie nie podoba.
@coco07 mam dziś na 17.30 uffff
O, to widzę że nie tylko ja mam tak nisko teraz, badałam w poniedziałek i też miałam 18,71 przy zakresie 11-44,3 i też mnie to troche martwi i będę dzisiaj na wizycie o tym rozmawiać :)

Może być w kwiaciarniach, sklepach papierniczych i w tym sklepie co mówiłaś też może być. Najpierw musiałam wygooglować co to.

A co do moderatora to może racja.
Ja moz i bym chciała, ale wszelkie takie stanowiska są wku***o genne u mnie więc wiesz. Nie będę się pchala tam gdzie potem i tak wszyscy mnie nie chcą. Ja jestem specyficzna :p dobrze wiesz :p co myślę - to bach. Chociaż staram się milczeć. xD

Dziś zrobiłam ponownie betę. Dla pewności bo ja nic nie czuję. Ani piersi , ani mdłości. Nic. Brzuch mnie tylko boli. I tyle . Wynik dużo mniejszy niż ostatnio . Dla przypomnienia pierwsza bhcg coś koło 78 , dziś 26, 22.

Z jednej strony bardzo mi przykro, bo to jednak strata. Z drugiej... Może to i lepiej jeśli miałaś takie rozterki. Teraz do lekarza na usunięcie. I słuchaj dbaj o siebie i z głową kochana :*

Nie martw się, też jestem ciemna w tym. Od OM skończyłam 5ty, czyli według moich obliczeń zaczęłam 6? [emoji23][emoji6]

Witam się z Wami w piękny deszczowy dzień. Powiem Wam, że brakowało mi deszczu, ale spodziewałam się, że będzie chłodno, a tu dupa. Jest gorąco (dla mnie). Dzisiaj mam na 9 do pracy, to po 17 będe w domu i zaczynam długi weekend. Miłego dnia kochane! [emoji173]️
Ja wg obliczen tez od dzis 6...hm

[emoji26][emoji26][emoji26]

Z jednej strony bardzo mi przykro, bo to jednak strata. Z drugiej... Może to i lepiej jeśli miałaś takie rozterki. Teraz do lekarza na usunięcie. I słuchaj dbaj o siebie i z głową kochana :*
Dlaczego na usuniecie ? Jeżeli to była bardzo wczesna ciąża to organizm sam powinien się oczyścić, beta spadnie przyjdzie okres i po okresie na kontrolę do gina.

reklama
Też tak myślę. Bo na tym etapie to czasem nawet kobieta nie wie że była w ciąży. Takie przypadki się zdarzają. Moja koleżanka miała podobna sytuację i lekarz jej powiedział że mogło się tak stać że organizm stwierdził że plod jest nieudany i samoistnie się tak wydarzyło.
Jeśli miałaś dylematy to będzie Ci lżej się pogodzić ze stratą.
Mimo wszystko trzymam kciuki żeby wszystko się poukladalo i żeby nie odbiło się to na Twojej psychice ani zdrowiu [emoji8]
Dlaczego na usuniecie ? Jeżeli to była bardzo wczesna ciąża to organizm sam powinien się oczyścić, beta spadnie przyjdzie okres i po okresie na kontrolę do gina.

Do góry