Jotka_
Fanka BB :)
Dzirwczyny, uczesalybyscie się tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu by nie? Przód by trochę podniósł i cacy, tylko ja nie mam tyle włosów co Romcia.Dzirwczyny, uczesalybyscie się tak?
Zobacz załącznik 987413Zobacz załącznik 987414Zobacz załącznik 987416Zobacz załącznik 987417
Dzirwczyny, uczesalybyscie się tak?
Zobacz załącznik 987413Zobacz załącznik 987414Zobacz załącznik 987416Zobacz załącznik 987417
Fajne upięcie chętnie bym w nim wyszła, ja potrafie zrobić tylko kucykDzirwczyny, uczesalybyscie się tak?
To taki prototyp nie chce jej narazie lakierowac więc nie jest taka dopracowana. Ja uwielbiam robić warkocze i koki, a już łącząc to... Bomba
Fajne kudly! Można na nich srobic coś fajnego
Ja tez miałam dluuugo fazę na pomidory Mogłam gracje kilogramami..na śniadanie, obiad i kolacje. Ale z racji tego ze ostatnio zaczęło mnie mdlic na wiele rzeczy, już nie wiem za co się brać normalnie.. dzisiaj wyjęłam na kolacje sałatę, pomidora, ser i szczypiorek, zaczęłam robić kanapki i nagle mnie tak zmulilo ze nie mogłam tego zjeść i jedyna rzeczą jaka byłam w stanie zjeść to fasolowa zrobiona przez teściowa na jutro masakra jaki cyrk z tym jedzeniem przeżywamyJa mam fazę na pomidory... ale taka że jem w każdym posiłku, między posiłkami przegryzam te koktajlowe, masakra haha do tego ostatnio zrobiliście mi ochotę na szczawiowa, wiec zamówiłam u teściowej bo ona robi przepyszna