reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Ktoras z Was pisala o bolu brzucha...hm ja tez mam takie pobolewania o czasem klucie jak na @ ale slyszalam ze to normalne bo sie rozciaga wszystko i dlatego boli a ja i tak co chwike spr czy przypadkiem wiecie...

Dziewczyny jest serduszko[emoji7][emoji177][emoji177][emoji177]termin na 13.02
Super [emoji7]gratuluje [emoji847]
Ja z om mam termin na 5.2. Zobaczymy co sie okaze na usg. Jednak biorac pod uwage ze 1 corke urodzilam 2 tyg przed terminem a drugą tydzien przed to mozliwe ze 3 dzidzius bedzie styczniowy. Moja 2 corka urodzila sie 1 stycznia. Ale sie cala spinalam zeby jej tylko w sylwestra nie urodzic [emoji1787]

Cześć dziewczyny ! Gratuluję udanych wizyt i bijących serduszek waszych maleństw.

Nie wiem czy jestem w stanie napisać coś więcej. Walka mojego zdrowego rozsądku i wewnętrznej paniki trwa. A końca nie widać...

Gdyby nam się nie udało w cyklu majowym tylko miesiąc później to byłabym to ja na 1000% z naszym szczęściem :p :D ale teraz termin wychodzi mina początek lutego;)

Dokładnie, moja babcia do dziś nie wie dokładnie kiedy sie urodziła, bo pradziadek poszedł ja zapisać jak skądś wrócił bo nie było go wtedy w domu, także wpisał jej chyba ta datę kiedy przyszedł, a ona już była na świecie z kilka dni a może nawet tydzień lub dwa..
Z ta data tez nie do końca tak jest bo znajoma rodziła w zeszłym roku 31 grudnia Ok godziny 13 i pytała czy zapiszą jej 1 stycznia, ale powiedzieli jej ze gdyby to było bliżej północy Ok 22, 23 to wtedy by się zgodzili.. jednak to była już za duża różnica :unsure:

O tak! Moja babcia urodziła się 29.03.1924 roku, a teraz jak rodzicie wyciągali dokumenty do pogrzebu, to akt chrztu się nie zgadzał z aktem urodzenia. W akcie urodzenia 29.03 a w akcie chrztu data urodzenia widniała 26.03. I tak naprawdę babcia do końca życia nie wiedziała, która data jest prawdziwa.

reklama
Witam nowe mamusie :)) kurde ciekawa jestem czy trafia się u nas (lutowek) bliźniaki :) u mnie pra prababcia urodziła 2x!!! pare bliźniaków, i moja mama ma siostrę bliźniaczkę. Wiec nie wykluczam jakiegoś prawdopodobieństwa ze u mnie lub u mojego rodzeństwa mogą się trafić :D heh już w poniedziałek mam usg ciekawe ile serduszek usłyszę :)

Do góry