reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łukaszek 25tc waga 540g ur.22.12.2011

reklama
ewcia! dziekuje za twoja historie...kazda z nas to wszystko przechodzi i faktycznie czas pokaze jak bedzie...a na to nie ma reguly...
super ze mały tak fajniesie rozwija! pozdrawiam

kochane u małego bez zmian...odrobinke lepiej z nóżka pytałam i podobno to nie od nerek tylko ogólnie -jakies lekarstwo mu mają dac ale nie wiem jakie. w ogóle mówieła ze wiecej to moge iedziec osobiscie...troche sie zdziwiłam....pytałam znów o usg no i oczywiscie nie ma jeszcze zleconego ..wczoraj lekarz mówił ze nie ma potrzeby ale moze koło śroy...tez dziwne....nie wiem w czwartek tam chyba pojade i wypytam dokładnie co i jak....

kochne mój maluch został dzis został przeniesiony na inną sale jest bez cpapu ale jak by sie co działo to go podłączą...i w ogóle to wiecej udzielają informacji udziela osobiscie niz przez telefon. jutro jade wiec dowiem sie co i jak....

reklama
Do góry