reklama
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Ogromne gratulacje dla dzielnej mamy a dla Haneczki buziaki ogromne i mnóstwo zdrówka!!!!
sylwetka74
Fanka BB :)
No w końcu Hanka się zdecydowała na wyjście :-)
Witam ale cudowne wiesci :-) Haniu witamy Cie cieplutko po tej stronie , rosnij zdrowo krolewno mała pozdrowionka dla mamusi i buziaki dla małej :*
ufff a ja dzis dałam jakos rade .... mała tak sie usmiechała do mnie cały czas ze az łezka w oku sie zakreciła ... ale dzielnie sie trzymałam .. i powiem wam ze po ich odwiedzinach jeszcze bardziej zapragnełam kolejnego dziecka ...
ufff a ja dzis dałam jakos rade .... mała tak sie usmiechała do mnie cały czas ze az łezka w oku sie zakreciła ... ale dzielnie sie trzymałam .. i powiem wam ze po ich odwiedzinach jeszcze bardziej zapragnełam kolejnego dziecka ...
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Haniu witaj Maleństwo:*
Co do tej "matki tych "rodziców" to słyszałam wczoraj z samego rana, az brak mi slow dlatego wczoraj mnie nie bylo. Nie rozumiem tego, dla mnie to jest nie normalne. A "ojciec" niby nic o tym nie wiedzial w to tez nie uwierze
Dzisiaj mija 21 miesięcy odkąd nie ma Nikosi, byłaby już taką dużą dziewczynką, Kochanie mamusia bardzo mocno Cię Kocha :*
[*]
Kacperku
[*]
Aniołeczki
[*]
Co do tej "matki tych "rodziców" to słyszałam wczoraj z samego rana, az brak mi slow dlatego wczoraj mnie nie bylo. Nie rozumiem tego, dla mnie to jest nie normalne. A "ojciec" niby nic o tym nie wiedzial w to tez nie uwierze
Dzisiaj mija 21 miesięcy odkąd nie ma Nikosi, byłaby już taką dużą dziewczynką, Kochanie mamusia bardzo mocno Cię Kocha :*
[*]
Kacperku
[*]
Aniołeczki
[*]
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Hej
Ja z kwietniówek ,moge podzielić sie wiadomoscią na naszym wątku?
Pozdrawiam Was :-)
ja nie za bardzo rozumiem... jaką wiadomością?Hej
gosiulek73
mama K&K&A
Magda oczywiście że możesz
reklama
M
Margomari
Gość
Cześć dziewczyny Bibiana, Hania moje gratulacje!! A ja dzisiaj w nie najlepszym humorze.. Moja malutka skończyłaby dzisiaj 4 miesiące.. Jutro minie 3 miesiące kiedy ostatni raz trzymałam ją na rękach a po jutrze 3 miesiące od jej śmierci Czy już zawsze każdy dzień będzie jakąś rocznicą?
Podziel się: