reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam ale cudowne wiesci :-) Haniu witamy Cie cieplutko po tej stronie , rosnij zdrowo krolewno mała :-D pozdrowionka dla mamusi i buziaki dla małej :*

ufff a ja dzis dałam jakos rade .... mała tak sie usmiechała do mnie cały czas ze az łezka w oku sie zakreciła ... ale dzielnie sie trzymałam .. i powiem wam ze po ich odwiedzinach jeszcze bardziej zapragnełam kolejnego dziecka ...

Haniu witaj Maleństwo:*

Co do tej "matki tych "rodziców" to słyszałam wczoraj z samego rana, az brak mi slow dlatego wczoraj mnie nie bylo. Nie rozumiem tego, dla mnie to jest nie normalne. A "ojciec" niby nic o tym nie wiedzial w to tez nie uwierze

Dzisiaj mija 21 miesięcy odkąd nie ma Nikosi, byłaby już taką dużą dziewczynką, Kochanie mamusia bardzo mocno Cię Kocha :*
[*]

Kacperku
[*]

Aniołeczki
[*]

reklama
Cześć dziewczyny Bibiana, Hania moje gratulacje!! A ja dzisiaj w nie najlepszym humorze.. Moja malutka skończyłaby dzisiaj 4 miesiące.. Jutro minie 3 miesiące kiedy ostatni raz trzymałam ją na rękach a po jutrze 3 miesiące od jej śmierci :( Czy już zawsze każdy dzień będzie jakąś rocznicą?

Do góry