reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam was kochane :*

u mnie dzis słonko od rana swieci :-)

ahh wczoraj dzowniła moja chrzesnica ktora ma 4 latka i pwoiediząła ze dizs przyjezdza na kanapki :-p haha (mleczna kanapka ) i jest problem ... bo ja z nia sie widywałam ale nie z jej mała siostra ktora jest w wieku Karolka ... kompletnie nie wiem jak sie zachowac , nie moge uciekac przed nia cały czas ,boje sie tego spotkania , ale głupio mi było odmowic małej ... ehh mam nadzieje ze dam rade ...

miłego dnia :*

Syneczku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Hej

Ja na chwilkę powiedzieć że czekając na anestezjologa chciałam zeby jak najszybciej przyszedł a lekarz nie wiedział kiedy przyjdzie. Prosiłam nasze aniołkowe przedszkole żeby jak najszybciej go przysłali.Tylko zdążyłam to zrobić usłyszałam anestezjologa.:tak:

Nasze maluchy kochane.

Pracują dzielnie nasze aniołki. :-) Nie ma co ukrywać, dostarczamy im pracy.

O takich ludziach jak ta kobieta nawet nie chcę czytać...słów brakuje, aby skomentować to co zrobiła. I nikt chyba nie znajdzie odpowiedzi na pytanie dlaczego? My sie staramy, a taka matka dostaje wszystko łatwo i w ogóle tego nie docenia, a wręcz odwrotnie.

(*) Wojtusiu)
(*)Kacperku
(*) Aniołkowa Bando

mi nawet nie chodzi o to, ze to niesprawiedliwe, ze ja stracilam ciaze, a ona tak zrobila, tylko jakim czlowiekiem trzeba byc, zeby zabic dziecko! a rodzina?? gdzie rodzina byla? po prostu nie moge takich ludzi zrozumiec.

ja też nigdy nie zrozumiem takich ludzi i nawet nie będę próbować, to niedopuszczalne i potworne
ja szczeniaków nie pozwoliłam topić tylko domów szukaliśmy, a co dopiero jak chodzi o dzieci...mogły być takie szcześliwe w innej rodzinie, wystarczyło dac im szansę...

Oj pusto tu u nas dzisiaj...
Chyba i ja wykorzystam okazję i się wcześniej położę, albo przynajmniej w łózku poczytam... Poćwiczyłam wczoraj, przedwczoraj i chyba przecholowałam, bo brzuch mnie delikatnie boli...

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki nasze zapracowane

reklama
To sie dzisiaj doczekałam wieści... a zaglądałam i zaglądałam...
Bardzo sie cieszę, a Hania to już wiadomo, dlaczego tyle siedziała u Bishopki...za dobrze ją karmiła :-) 3800...dorodna kobitka :-D
Pozdrówcie dziewczyny ode mnie, niech wypoczywają i wracają szczesliwie do domku!!!

Do góry