reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Margomari - tak jest i będzie. Ja też tak mam, 19 Wojtuś skończyłby kolejny miesiac, 28 mija kolejny miesiac od jego odejścia. I tak w kólko. To nigdy nie mija. Moja ciocia tak już 33 lata liczy i mowi, ze to jest silniejsze od niej.

(*) Wojtusiu
(*) Alu
(*) Aniołeczki

Ostatnia edycja:
Witam sie popołudniowo. Nic mi sie dzisiaj nie chce. Pojechałam na cmentarz, posprzątałam u Wojtusia, postawiłam nowe znicze. A jak wsiadałam do samochodu zaczał padać deszcz. Wojtuś sie postarał, abym wszystko spokojnie skończyła. :-)
Zrobiłam małe zakupy, ale tak mnie zmęczyły, ze teraz nic mi się nie chce...

Mamo Natalki- teraz musisz się mężem nacieszyć :-)

(*) Wojtusiu
(*) Aniołkowa Bando

Cześć dziewczynki;)

Goście juz poszli to do Was zagladam;)
My tez dzis zrobiliśmy porządek u Kubulka, posadzilismy kolorowe prymulki,daliśmy nowy znicz i dopóki robiliśmy nie padało.sypnelismy tez troche trawy zeby urosła bo błoto sie robi i mówiliśmy do Kuby zeby jej sobie pilnował i wiecie ze jak juz skonczylismy,wychodzimy z cmentarza a tu z chmury podlewanie sie włączyło i tylko nad samym cmentarzem;) jakie to magiczne

Synku (***) tęsknię i kocham Bardzo
Aniolki (***)

reklama
Do góry