reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Bibi no włąsnie widze ze słoneczko zaczyna niewinnie wychodzic za chmurek , wiec moze bedzie ładnie :-p
ojj tak wstaw zdjecie brzuszka :-)

Kasiuchna przytulam cie bardzo mocno :*

Sylwuś- mi też słów brakuje. Nie wiem co to za ludzie muszą być, że zabierają to co mozemy dac naszym Aniołkom :no: Jak u nas widzę groby okradzione to łzy same lecą ze złości. Ostatnio jak robiłam porządek u Wojtusia i wymieniałam kwiaty jedną wiązankę położyłam na grobie dziecka, którego nikt nie odwiedza. I tak ja ukradli...O bateriach ze zniczy elektrycznych nie wspomnę. Ja juz ich nie kupuję, palę tylko wkłady, ale u innych dzieci non stop wyciągają robiac bałagan na pomniczku.

Bibi-czekamy na zdjecie :-)

Kasiuchna- przytulam...później będzie ciut lepiej...wytrzymaj jeszcze troszkę...

Kaju- nie sprzedałam, pan sie namysla. ;-(

Słyszałyście o tej babie co zbiła swoje dzieciaczki i trzymała je w lodówce? Masakra jakaś. Ja tego nie rozumiem. Taka baba nie chce dzieci a rodzi zdrową trójkę a później zabija a Ci którzy bardzo pragną dziecka i robią wszystko dla niego z różnych powodów nie mogą go mieć :(

Margomari ja też tego nie mogę zrozumieć. Nie chce mieć dzieci to niech się taka zabezpiecza albo niech urodzi i odda do adopcji. jest tyle rodzin, ktore chętnie by zaadoptowały dziecko. Najgorsze, że takich przypadków od tamtego roku jest coraz więcej

Witam Was dawno tu nie zagladalam ale ostatnie dwa dni byly dla mnie meczace maz mial wypadek,a dzis jeszcze ciagle mysle o Kacperku pamietam jakby to bylo dzis ze trzymam Go w ramionach jutro skonczyl byl miesiac :( tak strasznie mi brakuje jego obecnosci dlaczego to tak jest ze ktos kto niechce dziecka zostaje obdarzony takim darem a mi nie bylo dane choc bardzo tego pragnelam ;(

reklama
Na szczescie nic powaznego sie nie stalo oprocz polamanej nogi i wybitego barku,Kacperek czuwal nad tatusiem... Okropny mam dzis nastroj Kacperek konczylby dzis miesiac...ta straszna pustka w srodku i znow natlok mysli co zrobilam zle jak moglam temu zapobiec :(

Do góry