reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Aguś czekamy na wieści &&&&&&

Witam nową mamę, wyrazy współczucia
[*] To przykre, że ciągle ktoś "dochodzi" do naszego wątku...... Zawsze sobie zadaję pytanie DLACZEGO?

reklama
Kurde, już po 15:00 :szok: ale mi ten dzień szybko zleciał!!!
Za to stroiki am zrobione, ale chyba narazie nie będę ich zanosić. Tydzień przed Wielkanocą je chłopcom postawię.

A oto i one:

Kopia 100_6841.jpg100_6843.jpg100_6836.jpg

Gdyby nie obklejanie jajec makaronem to zrobienie ich trwałoby chwile moment :D Ale czego się nie robi dla naszych kochanych maleństw.

Załączniki

• Kopia 100_6841.jpg
    Kopia 100_6841.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 100_6843.jpg
    100_6843.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_6836.jpg
    100_6836.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 33
Dziewczyny,
Dziękuje za miłe przywitanie...
mój nikt niestety własnie odzwierciedla trochę to co się ze mną stało, naprawdę samej mi ciężko się poznać, brak mi pewności siebie, zatraciłam własne poczucie wartości i stałam się zupełnie niedecyzyjna - na wszystko jestem obojętna...

Tekla - piękne stroiki, z chęcią sama bym takie wykonała, ale zupełnie brak mi zdolności do takich rzeczy...

To może będziemy się zwracać do ciebie po imieniu, bo nikt_specjalny to tak głupio pisać. To, że jesteś w tej chwili obojętna to najzupełniej normalne. Wszystkie to przeżywałyśmy. Zobaczysz, że jeszcze wyjdzie dla Ciebie słońce. Twoi chłopcy dołączyli do aniołkowej Bandy, a nasze Aniołki dbają i o mamusie i o e-ciotki. Wiem, że trudno w tej chwili w to uwierzyć, ale nauczysz się żyć na nowo, chociaż Twoje życie na pewno nigdy już nie będzie takie jak przedtem. Musisz dać sobie czas na przeżycie żałoby, na płacz, krzyk, złość.

A co do zdolności to ja też jestem hermetycznie zamknięta na sprawy artystyczne, ale na Boże Narodzenie się zawzięłam i zrobiłam Kubusiowi choinkę z makaronu. Wyszła jak wyszła ale była robiona z sercem :-)

Ostatnia edycja:
Witam nową Aniołkową mamę, dla Aniołeczków [*]
Bibi- wiewiór... haha skojarzyło mi się z pingwinami z madagaskaru...:-D
Tekla śliczne stroiczki, ja też już zaczynam planować dekoracje dla Amelci
Aga &&&

Aniołeczki
[*]
[*]
[*]

Nowa Aniołkowa Mamo wiemy dobrze, o czym piszesz... żałoba...
ja się czuję tak samo - strasznie obojętna na wszystko, wszystko... dla mnie to jest wciąż dzwine uczucie i nie wiem, czy tak zostanie już, czy to się zmieni... ale mogę CI powiedzieć, że będzie lepiej, możesz w to nie uwierzyć teraz, bo ja też dziewczynom nie wierzyłam, kiedy tak mi pisały, ale miały rację....

Witam Cię nikt-specjalny i przyłączam sie do próśb o zmianę nicku, nie jesteś nikim specjalnym, ale wyjątkową kobietką, Aniołkową mamą... Bardzo proszę!!!
[*]
[*]
[*] dla Twoich Aniołków - Piotrusia i Tymka

Sylwuś- już niedługo... tylko 3,5h, czyżbys szykowała nowe opowiadanie...coś tak czuje:-D

Bibi- Twoje sny są wyjątkowe, czekam na opowiadanie...

Tekla- śliczne.

Ja zaplanowałam porządek na najbliższą sobotę, też mam znicz z baziami, kupię nowe kwiaty, ale chyba sztuczne, bo jeszcze mróz u nas trzyma. Niestety z moich wczorajszych pokładów energii nie zostało nic... Nasłuchałam sie o wcześniakach, szcześliwych mamach i mam w głowie pytanie, dlaczego tak wielu sie udało, a nam nie??? I nie znalazłam odpowiedzi i nigdy nie znajdę. Wojtus tyle walczył, a pomimo tego, nie ma go z nami. I znowu wrócił ostatni dzień, kiedy weszłam na salę, a on spojrzał na mnie swoimi oczkami, pogłaskałam go po głowce, a on na chwikę wyrównał tętno, potem go przytulałam, aż do końca...

Nikt....każda z nas tak sie czuje. Ja mam dni, kiedy mogę wiele, i uśmiechnać sie potrafię, a na drugi dzień nie mam siły z łózka wstawać. Tęsknimy i nic tego nie zmieni, musimy się tylko nauczyć z tą tęsknota żyć...

Nikt_specjalny ja też Cię proszę o zmianę nicku, witam Cię z "niechęcią" na Naszym forum, ale żebyś mnie zrozumiała to nie to że nie chcę żebyś tu była a ze względu na to że dowiaduję się że kolejne Aniołeczki są w Niebie... zawsze jest mi smutno i mam łzy w oczach gdy kolejna Aniołkowa Mamusi do nas zawita, dla Twoich Chłopców
[*]
[*]
tak jak dziewczyny piszą, pisz o wszystkim bo każda z nas wie co teraz przeżywasz i czytając wpisy na pewno nie wierzysz w nasze słowa, ale kiedyś będzie lepiej, Synków będziesz zawsze miała w sercu, tak samo jak wspomnienia i marzenia zawsze będę...tak samo jak pytanie, która każda z nas sobie zadaje DLACZEGO????

reklama
Słoneczko nasze (Nikt specjalny) nie byłam w stanie Cię przywitać tym nickiem. Jeśli chcesz zmienić nick to Ci pomogę. Dreszcze mnie przechodzą za każdym razem jak myslę o Tobie przez pryzmat tego niku. Nie,nie nie zgadzam się na niego.

Do góry