reklama
Kurde, już po 15:00 ale mi ten dzień szybko zleciał!!!
Za to stroiki am zrobione, ale chyba narazie nie będę ich zanosić. Tydzień przed Wielkanocą je chłopcom postawię.
A oto i one:
Gdyby nie obklejanie jajec makaronem to zrobienie ich trwałoby chwile moment Ale czego się nie robi dla naszych kochanych maleństw.
Za to stroiki am zrobione, ale chyba narazie nie będę ich zanosić. Tydzień przed Wielkanocą je chłopcom postawię.
A oto i one:
Gdyby nie obklejanie jajec makaronem to zrobienie ich trwałoby chwile moment Ale czego się nie robi dla naszych kochanych maleństw.
Załączniki
sylwetka74
Fanka BB :)
tekla piękne
Kasiuchna86
Dziewczyny,
Dziękuje za miłe przywitanie...
mój nikt niestety własnie odzwierciedla trochę to co się ze mną stało, naprawdę samej mi ciężko się poznać, brak mi pewności siebie, zatraciłam własne poczucie wartości i stałam się zupełnie niedecyzyjna - na wszystko jestem obojętna...
Tekla - piękne stroiki, z chęcią sama bym takie wykonała, ale zupełnie brak mi zdolności do takich rzeczy...
Dziękuje za miłe przywitanie...
mój nikt niestety własnie odzwierciedla trochę to co się ze mną stało, naprawdę samej mi ciężko się poznać, brak mi pewności siebie, zatraciłam własne poczucie wartości i stałam się zupełnie niedecyzyjna - na wszystko jestem obojętna...
Tekla - piękne stroiki, z chęcią sama bym takie wykonała, ale zupełnie brak mi zdolności do takich rzeczy...
sylwetka74
To może będziemy się zwracać do ciebie po imieniu, bo nikt_specjalny to tak głupio pisać. To, że jesteś w tej chwili obojętna to najzupełniej normalne. Wszystkie to przeżywałyśmy. Zobaczysz, że jeszcze wyjdzie dla Ciebie słońce. Twoi chłopcy dołączyli do aniołkowej Bandy, a nasze Aniołki dbają i o mamusie i o e-ciotki. Wiem, że trudno w tej chwili w to uwierzyć, ale nauczysz się żyć na nowo, chociaż Twoje życie na pewno nigdy już nie będzie takie jak przedtem. Musisz dać sobie czas na przeżycie żałoby, na płacz, krzyk, złość.
A co do zdolności to ja też jestem hermetycznie zamknięta na sprawy artystyczne, ale na Boże Narodzenie się zawzięłam i zrobiłam Kubusiowi choinkę z makaronu. Wyszła jak wyszła ale była robiona z sercem :-)
A co do zdolności to ja też jestem hermetycznie zamknięta na sprawy artystyczne, ale na Boże Narodzenie się zawzięłam i zrobiłam Kubusiowi choinkę z makaronu. Wyszła jak wyszła ale była robiona z sercem :-)
Ostatnia edycja:
Witam nową Aniołkową mamę, dla Aniołeczków [*]
Bibi- wiewiór... haha skojarzyło mi się z pingwinami z madagaskaru...
Tekla śliczne stroiczki, ja też już zaczynam planować dekoracje dla Amelci
Aga &&&
Aniołeczki
[*]
[*]
[*]
Bibi- wiewiór... haha skojarzyło mi się z pingwinami z madagaskaru...
Tekla śliczne stroiczki, ja też już zaczynam planować dekoracje dla Amelci
Aga &&&
Aniołeczki
[*]
[*]
[*]
Nowa Aniołkowa Mamo wiemy dobrze, o czym piszesz... żałoba...
ja się czuję tak samo - strasznie obojętna na wszystko, wszystko... dla mnie to jest wciąż dzwine uczucie i nie wiem, czy tak zostanie już, czy to się zmieni... ale mogę CI powiedzieć, że będzie lepiej, możesz w to nie uwierzyć teraz, bo ja też dziewczynom nie wierzyłam, kiedy tak mi pisały, ale miały rację....
ja się czuję tak samo - strasznie obojętna na wszystko, wszystko... dla mnie to jest wciąż dzwine uczucie i nie wiem, czy tak zostanie już, czy to się zmieni... ale mogę CI powiedzieć, że będzie lepiej, możesz w to nie uwierzyć teraz, bo ja też dziewczynom nie wierzyłam, kiedy tak mi pisały, ale miały rację....
wiola20121119
Witam Cię nikt-specjalny i przyłączam sie do próśb o zmianę nicku, nie jesteś nikim specjalnym, ale wyjątkową kobietką, Aniołkową mamą... Bardzo proszę!!!
[*]
[*]
[*] dla Twoich Aniołków - Piotrusia i Tymka
Sylwuś- już niedługo... tylko 3,5h, czyżbys szykowała nowe opowiadanie...coś tak czuje
Bibi- Twoje sny są wyjątkowe, czekam na opowiadanie...
Tekla- śliczne.
Ja zaplanowałam porządek na najbliższą sobotę, też mam znicz z baziami, kupię nowe kwiaty, ale chyba sztuczne, bo jeszcze mróz u nas trzyma. Niestety z moich wczorajszych pokładów energii nie zostało nic... Nasłuchałam sie o wcześniakach, szcześliwych mamach i mam w głowie pytanie, dlaczego tak wielu sie udało, a nam nie??? I nie znalazłam odpowiedzi i nigdy nie znajdę. Wojtus tyle walczył, a pomimo tego, nie ma go z nami. I znowu wrócił ostatni dzień, kiedy weszłam na salę, a on spojrzał na mnie swoimi oczkami, pogłaskałam go po głowce, a on na chwikę wyrównał tętno, potem go przytulałam, aż do końca...
Nikt....każda z nas tak sie czuje. Ja mam dni, kiedy mogę wiele, i uśmiechnać sie potrafię, a na drugi dzień nie mam siły z łózka wstawać. Tęsknimy i nic tego nie zmieni, musimy się tylko nauczyć z tą tęsknota żyć...
[*]
[*]
[*] dla Twoich Aniołków - Piotrusia i Tymka
Sylwuś- już niedługo... tylko 3,5h, czyżbys szykowała nowe opowiadanie...coś tak czuje
Bibi- Twoje sny są wyjątkowe, czekam na opowiadanie...
Tekla- śliczne.
Ja zaplanowałam porządek na najbliższą sobotę, też mam znicz z baziami, kupię nowe kwiaty, ale chyba sztuczne, bo jeszcze mróz u nas trzyma. Niestety z moich wczorajszych pokładów energii nie zostało nic... Nasłuchałam sie o wcześniakach, szcześliwych mamach i mam w głowie pytanie, dlaczego tak wielu sie udało, a nam nie??? I nie znalazłam odpowiedzi i nigdy nie znajdę. Wojtus tyle walczył, a pomimo tego, nie ma go z nami. I znowu wrócił ostatni dzień, kiedy weszłam na salę, a on spojrzał na mnie swoimi oczkami, pogłaskałam go po głowce, a on na chwikę wyrównał tętno, potem go przytulałam, aż do końca...
Nikt....każda z nas tak sie czuje. Ja mam dni, kiedy mogę wiele, i uśmiechnać sie potrafię, a na drugi dzień nie mam siły z łózka wstawać. Tęsknimy i nic tego nie zmieni, musimy się tylko nauczyć z tą tęsknota żyć...
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Nikt_specjalny ja też Cię proszę o zmianę nicku, witam Cię z "niechęcią" na Naszym forum, ale żebyś mnie zrozumiała to nie to że nie chcę żebyś tu była a ze względu na to że dowiaduję się że kolejne Aniołeczki są w Niebie... zawsze jest mi smutno i mam łzy w oczach gdy kolejna Aniołkowa Mamusi do nas zawita, dla Twoich Chłopców
[*]
[*]
tak jak dziewczyny piszą, pisz o wszystkim bo każda z nas wie co teraz przeżywasz i czytając wpisy na pewno nie wierzysz w nasze słowa, ale kiedyś będzie lepiej, Synków będziesz zawsze miała w sercu, tak samo jak wspomnienia i marzenia zawsze będę...tak samo jak pytanie, która każda z nas sobie zadaje DLACZEGO????
[*]
[*]
tak jak dziewczyny piszą, pisz o wszystkim bo każda z nas wie co teraz przeżywasz i czytając wpisy na pewno nie wierzysz w nasze słowa, ale kiedyś będzie lepiej, Synków będziesz zawsze miała w sercu, tak samo jak wspomnienia i marzenia zawsze będę...tak samo jak pytanie, która każda z nas sobie zadaje DLACZEGO????
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Słoneczko nasze (Nikt specjalny) nie byłam w stanie Cię przywitać tym nickiem. Jeśli chcesz zmienić nick to Ci pomogę. Dreszcze mnie przechodzą za każdym razem jak myslę o Tobie przez pryzmat tego niku. Nie,nie nie zgadzam się na niego.
Podziel się: