reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Tekla- super, ze tak sie poukładało, całe szczęście, że tamtą zwolnili i została porządna kobietka, bardzo sie cieszę, że Tobie w pracy też jest dobrze :-)

Mamo Szymusia- ładnie go przetrzymałaś 12 godzin!!!:-DAle sokor zasłużył:-DZdrowiejcie szybko i niech Antek ani mysłi o chorobach!!!
Dzisiaj wyciagneła mnie na zakupy meża siostra, po sklepach jej sie zachciało biegać i nie załuję. Jakos tak potrfai mnie swoja energia zarazić, że jak wróciłam to na blysk w domu posprzątałam, poprałam, obiad ugotowałam, jabłecznik upiekłam, na urodzinki do sąsiadki poszłam, pity rozliczyłam...Sama w szoku jestem, ze tyle zrobilam :-) Nie ma to jak dobra energia.
A teraz dobranoc mówię, bo padam.:-)

Agnieszko-trzymam kciuki

Wojtusiu (*)
Aniołki nasza śpijcie grzecznie (*)

Witam się Aniołkowe Mamy!
Zajrzałam tu z polecenia jednej forumki - której z miejsca bardzo chcę podziękować za tego linka.
Też jestem Aniołkową Mamą :( 5.02.2013 zmarł Tymoteusz - nasz drugi z bliźniaków - po niecałej dobie walki. Urodził sie w 23tc.
Nasz pierwszy bliźniak Piotruś zmarł wcześniej pod moim sercem - był chory, miał wadę genetyczną.

W ciągu niecałego miesiąca tak wiele się wydarzyło i zostaliśmy znów sami - tylko ja i mąż...
byliśmy tak blisko...

Dziewczyny, nie dałam rady zapoznać się z wszystkimi Waszymi historiami - będę starać się nadrabiać.

[*] - światełka dla naszych Aniołków...

Nikt_specjalny witaj wśród nas. Tutaj możesz pisać o wszystkim co Cię boli, możesz krzyczeć, płakać... Tak jak Ci napisałam wcześniej na blogu Dziewczyny to najlepsza grupa wsparcia.

Dla Piotrusia i Tymka światełka
[*]

Aniołkowa Bando zaopiekuj się chłopcami
[*]

A ja znowu w pracy, dobrze, że już tylko 23 godziny i do domu :-)

Witam z kawką,

Moolsza, dwulicowa to mało powiedziane. Najgorsze jest to, że ja lubiłam ta dziewczynę... a tutaj takie coś się okazało. Nawet byłam zła na szefostwo, że ja zwolnili, a nie tą nową... a teraz dziękuję, że tak się stało.
Wiola ale powera wczoraj miałaś :D nawet już nie spamietałam wszystkich rzeczy, które wczoraj zrobiłaś tyle tego było!!! Ale jabłecznik mi zapadł w pamięci, więc to chyba znak, że muszę zrobić :)
Nikt_specjalny witam Cię, bardzo mi przykro, że się poznajemy w takich okolicznościach. Dla Piotrusia i Tymka zapalam kolorowe światełka (*)(*)(*). Wiem co czujesz kochana.... ja również straciłam bliźnięta. To takie ciężkie. Przytulam Cię mocno. I pamiętaj... nie jesteś Nikim specjalnym! Jesteś kimś naprawdę ważnym, jesteś Aniołkową mamą. Mamą Tymka i Piotrusia! Twoje Aniołki patrzą na Ciebię z chmurek i też na pewno by chciały, abyś czuła się kimś ważnym!
Sytwetka... "tylko 23 godziny" Cóż za optymizm :D życzę, aby szybko zleciało! I Tobie również Kindzi, 8 godz. to pewnie przeleci jak błyskawica.

A ja wczoraj kupiłam znicze z baziami oraz rzeczy na stroiki i się zabieram do roboty.
Miłego dnia dziewczynki!!

Ostatnia edycja:
Chyba musimy wystąpić do nowej mamy o zmianę nicka :-) Pomyślałam to samo to Tekla, ze nikt specjalny jest kimś ważnym

Kindzi 8 godzin, to tak jakbyś już do domu szła :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nową mamusię i bardzo mi przykro, że spotykamy się w takich okolicznościach...dla Twoich chłopczyków (*)(*)
Tak jak Tekla pisze...nie jesteś Nikim specjalnym, jesteś wyjatkowa, przecież tylko wyjątkowe mamusie mają Aniołki w niebie....wiem, że teraz ciężko czytać Ci takie słowa ale uwierz, że za jakiś czas poczujesz się wyjatkowo, ból zawsze zostanie, tak jakby ktoś wyrwał Ci serce wstawił nowe i kazał sercu bić,a ono nie chce, nie umie, nie potrafi....nie czuje....

Wiolu ja tez muszę PITy rozliczyć...ale jakos mi sie nie chce :-D a jabłecznik chetnie zjem, nie lubię słodkości, ale jabłecznik kojarzy mi się z dzieciństwem:tak:

Tekla ja jeszcze nic nie mam dla Filipka...nawet pomysłu...

Dziś znów śnił mi się Filip...trzymałam go na rękach, ale pamietam to jak za mgłą....taki dziwny sen wpisywałam coś o Sewerynie i tobiaszu (dzieci sis) i zapytałam Filipka czy tez go wpisać, a on powiedział : tak wpisz mnie jako Wiewióra :confused:

Ale znów trzymałam go na rączkach i znów tęsknie bardziej...dlaczego tak krótko, dlaczego nie dłużej....zamiast cieszyć się z tamtej chwili chciałabym więcej....chciałabym tak śnić i nie budzić się przez kilka dni....

Aguś i jak robiłaś testa??? trzymam kciuki &&&&&&

Do góry