reklama
Bibiana
Fanka BB :)
Sylwuś co do Twojego opowiadania "wehikuł czasu" to tak jak z moimy myslami....Na początku ciąży z Twinsami wyobraziłam sobie Boga który dał mi wybór...powiedział " oddam Ci Filipka gdy Ty oddasz mi dzieci które są w Twoim brzuchu" wiem dziwne myśli czasem mam ale to uświadomiło mi że kocham dzieci które nosze pod serduszkiem, a czsu nie da się cofnąć i nigdy nie chciałabym stanąć przed takim wyborem....Może gdyby Filip żył nigdy nie byłoby bliźniaków? nie wiem i nie chce wiedzieć...jest tak jak musiało być i nie cofnęłabym czasu do dnia "przed ciążą" mimo tych 13miesięcy i 6 dni uważam za najpiękniesze chwile w moim życiu....mimo bólu i cierpienia jestem mamą i będę dumna z mojego syna już zawsze bedę mówić " mam trójkę dzieci"...jak dumnie to brzmi :-)
Dziekuję Ci za Twoje opowiadania....są piękne. Kiedyś napisałam jedno...ale schowane jest w ciemnej głębokiej szufladzi...może kiedyś wrzucę...
Dziekuję Ci za Twoje opowiadania....są piękne. Kiedyś napisałam jedno...ale schowane jest w ciemnej głębokiej szufladzi...może kiedyś wrzucę...
sylwetka74
Bibi wyciągaj z szuflady to opowiadanie, na pewno jest piękne bo pisane z głebi serca.
Ale mi się ten Wiewiór spodobał :-)
Ale mi się ten Wiewiór spodobał :-)
sylwetka74
Bibi chyba znowu mnie zainspirujesz :-)
A żeby było sprawiedliwie to trzeba będzie napisać o każdym Aniołku :-)
A żeby było sprawiedliwie to trzeba będzie napisać o każdym Aniołku :-)
agnieszka012389
jeszcze nie robilam... 20 stego mam miec okres...
jeszcze czekam ale dzis jestem rozdrazniona na maksa i nie wiem czy przed okresem czy z tego drugiego powodu... moze jutro zrobie:0
jeszcze czekam ale dzis jestem rozdrazniona na maksa i nie wiem czy przed okresem czy z tego drugiego powodu... moze jutro zrobie:0
Bibiana
Aguś może poczekaj...bo test może nie wyjść...chyba, że czujesz....tak bym chciała, żeby każdej z was się udało...trzymam kciuki &&&&&
Sylwuś masz talent więc napisz dłuuuugie opowiadanie o Aniołkach a swoją drogą to dawno mi sie nie śniłyście, ani wasze Aniołki.
Sylwuś masz talent więc napisz dłuuuugie opowiadanie o Aniołkach a swoją drogą to dawno mi sie nie śniłyście, ani wasze Aniołki.
sylwetka74
Aga trzymam kciuki żebyś nie dostała @
gosiulek73
mama K&K&A
Filipek jest the best
Witam Aniołkową Mamę...
Witam Aniołkową Mamę...
reklama
Witam was kochane moje :*
u mnie dzis od rana słoneczko pieknie swieci , wczesnie rano bylismy u Karolka i w sklepie a własnie przed chwila pojechała od nas kuzynka razem ze swoim facetem ...własnie robie obiad ..
Witam nowa mame i swiatełko dla Twoich maluszkow(*)(*)
Bibi ale miałam piekny sen :-)
Agnieszka wiec po cichutku trzymam kciuki&&&
Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)
u mnie dzis od rana słoneczko pieknie swieci , wczesnie rano bylismy u Karolka i w sklepie a własnie przed chwila pojechała od nas kuzynka razem ze swoim facetem ...własnie robie obiad ..
Witam nowa mame i swiatełko dla Twoich maluszkow(*)(*)
Bibi ale miałam piekny sen :-)
Agnieszka wiec po cichutku trzymam kciuki&&&
Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)
Podziel się: