reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Bibi uwielbiam Twoje sny :-) Wiewiór to brzmi dumnie :-)
ja chyba dla Kubusia i Piotrusia spróbuję zrobić coś takiego
wielkanoc2009012.jpg

Załączniki

• wielkanoc2009012.jpg
    wielkanoc2009012.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Sylwuś co do Twojego opowiadania "wehikuł czasu" to tak jak z moimy myslami....Na początku ciąży z Twinsami wyobraziłam sobie Boga który dał mi wybór...powiedział " oddam Ci Filipka gdy Ty oddasz mi dzieci które są w Twoim brzuchu" wiem dziwne myśli czasem mam ale to uświadomiło mi że kocham dzieci które nosze pod serduszkiem, a czsu nie da się cofnąć i nigdy nie chciałabym stanąć przed takim wyborem....Może gdyby Filip żył nigdy nie byłoby bliźniaków? nie wiem i nie chce wiedzieć...jest tak jak musiało być i nie cofnęłabym czasu do dnia "przed ciążą" mimo tych 13miesięcy i 6 dni uważam za najpiękniesze chwile w moim życiu....mimo bólu i cierpienia jestem mamą i będę dumna z mojego syna już zawsze bedę mówić " mam trójkę dzieci"...jak dumnie to brzmi :-)

Dziekuję Ci za Twoje opowiadania....są piękne. Kiedyś napisałam jedno...ale schowane jest w ciemnej głębokiej szufladzi...może kiedyś wrzucę...

Wiewiór hehe nie wiem skąd to się wzięło :-D jak wiewiórka to on nie wyglądał...może skacze po drzewach i Aniołkowa Banda tak na niego mówi :sorry2:

Aguś może poczekaj...bo test może nie wyjść...chyba, że czujesz....tak bym chciała, żeby każdej z was się udało...trzymam kciuki &&&&&

Sylwuś masz talent więc napisz dłuuuugie opowiadanie o Aniołkach :-D a swoją drogą to dawno mi sie nie śniłyście, ani wasze Aniołki.

reklama
Witam was kochane moje :*

u mnie dzis od rana słoneczko pieknie swieci , wczesnie rano bylismy u Karolka i w sklepie a własnie przed chwila pojechała od nas kuzynka razem ze swoim facetem ...własnie robie obiad ..

Witam nowa mame i swiatełko dla Twoich maluszkow(*)(*)

Bibi ale miałam piekny sen :-)

Agnieszka wiec po cichutku trzymam kciuki&&&

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

Do góry