reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

mi sie tez bardzo podobają te piaskowce które są na stronie internetowej tego kamieniarza. Nigdy nie widziałam ich na żywo ale lokalny kamieniarz odradzal nam... Mówił ze po jakims czasie będzie szary, matowy i smutny dlatego sie boje.

Dasia, może dzięki Tobie w końcu sie zdecyduje. Jesli możesz to wrzuć kiedyś fotkę.

Wiolu, witaj! Bardzo mi przykro. Pamiętaj ze nie jesteś sama.

reklama
Aniołkowa ja Ci też odradzam zrobić pomniczek dla Amelki z białego marmuru, ja też taki chciałam i jest właśnie z marmuru pomniczek u nas na cmentarzu, niestety za pieknie nie wyglada a widac ze grób tego maleństwa jest zawsze zadbany...

Wiola przykro mi bardzo kochana, w tamtym roku wszystkie tak pisałyśmy...dla Twojego Wojtusia
[*]
[*]
[*]

Dzisiaj mija 18 miesięcy...Nikoluś
[*]
[*]
[*] Kocham Cię Córeczko, kocham moje dwie Kochane Córeczki:*

dominika ja jestem tak nastawiona na ten bialy marmur ze nie wiem czy ktos mnie przekona, najpierw ja musze przekonac m zebysmy zmienili pomniczek, zobaczymy co czas przyniesie.

Nikolus (*)

U nas na cmentarzu są 3 pomniki z tego roku, dwa są ok, ale jeden jest przekrzywiony. Słyszłam o możliwosci postawienia go w bardziej stabilny sposób niż na płycie o której juz pisałyście, wiecie moze jaki? U nas wszystko obsypane śniegiem. Chciałam troszke kwiatki odśnieżyć, ale to na nic, bo są tak zamarznięte, ze się łamią. W Szczecinie śnieżyca...Nie wiedziałam, ze róze tak pieknie wyglądają zamarznięte.
Dziewczyny, poradźcie co zrobić z piersiami i mlekiem...Udało mi sie ograniczyć, ale jeszcze leci. Do lekarza sie wybieram, bo wiem, ze jest antybiotyk, ale ostatnio jakoś dojść do niego nie mogę. I moze doradzicie jakieś sposoby na sen? Juz mi rzeczy do wyszukiwania na allegro i w necie brakuje :-(

Wiola, ja na zatrzymanie laktacji brałam bromergon, z tym ze ja miałam bardzo dużo mleka dla mojej Malutkiej :(
Jesli Ty nie masz już tak dużej produkcji to polecam szalwie - podobno działa rewelacyjnie.
Mi dodatkowo lekarka podpowiedziala żeby piersi obowiązywać mocno bandazem na noc.

Właśnie szałwia udało mi sie ograniczyc. U mnie z mlekiem było różnie, jak Wojtus mial sie lepiej to był ogrom, jak gorzej, to było go mniej. Szałwią pokonałam nawal pokarmu. W sumie dopiero 2 tygodnie nie wożę mu mleczka, więc może rzeczywiscie szałwia wystarczy.
[*] dla mojego Wojtusia

Aniołkowa ja u tego faceta z Pszczyny widziałam białe pomniczki, nawet na zdjęciach ma, są takie niewinne, jeżeli za pomniczek z piaskowca plus rzeźbe będzie chciał zbyt duzo jak na moją kieszeń to kupimy taki biały.

Bishopko piaskowiec ogólnie jest bardzo drogim kamieniem.

Pola dziwi mnie, że tak Ci powiedział kamieniarz....popatrz prawie wszystkie pomniczki takie przy drogach są z piaskowca robione, to jest bardzo trwały kamień i wiadomo że trzeba odpowiednio o niego dbać, jak o każdy inny. Można zamówić piaskowca wyszlifowanego jest on sliski i łatwiejszy w utrzymaniu, ale juz nie wygląda tak ładnie.

Nikolciu (*)

Aniołki (*)

reklama
jutro Michas juz mialby pol roczku... jak ten czas ucieka... Kocham Cie syneczku ... jestes moim sloneczkiem wiesz:*
(*)(*)(*)

dla wszystkich anioleczkow kochanych..(*)(*)(*) swiatelka dla was kruszynki(*)(*)(*)

Do góry