reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dasiu Kochana nasza wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin. Niech się spełnią Twoje marzenia

834kosz_z_kwiatami.jpg

reklama
Dasiu wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin,duzo uśmiechu,samych miłych chwil oraz spełnienia tych najskrytszych marzeń

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 19
Dasiu wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzen oraz zdrówka :-)

A ja mam jutro wizytę u lekarza,tak bardzo się boję ale ja już bym bardzo chciała zobaczyć swojego skarba i usłyszeć jego bicie serca.Wtedy i moje serduszko się troszkę uspokoi.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.Trzymajcie kciuki dziewczyny.

Nataleczko światełeczko dla Ciebie,Mój Aniołeczku
[*]

Wszystkim Aniołkom
[*]

Dasiu wszystkiego naj naj najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń:tak: buziaki

Aniołki nasze kochane (*)(*)(*)(*)

Mamo Natalki trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze:tak::tak::tak:
ja mam we wtorek dzwonić czy przyjmie mnie w środę czy dopiero na przyszły poniedziałek, też się stresuje, chce już zobaczyć moje bąbelki i mieć pewność, że u nich wszystko w porządku....

Dasiu wszystkiego naj naj naj:*

Bibi, mamo Natalki musi być wszystko dobrze inne myśli niech Wam nawet nie przychodzą do głowy

Dla NAszych Aniołeczków Kochanych

reklama
No pewno, że trzymamy kciuki!!!! Wszystko będzie dobrze dziewczyny :)

jakoś mi smutno dzisiaj, jestem bardzo rozdrażniona i łzy mi nawet poleciały. Tęsknię strasznie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry