reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
nie wiem dokładnie na czym polega, ale dzięki niemu można wykluczyć nosicielstwo translokacji lub inwersji chromosomowej, moja mama poroniła dwa razy, więc wskazane, zebym to zrobiła. Muszę się dowiedzieć, gdzie we Wrocławiu można takie badanie zrobić.

Cześć dziewczyny!

Kaju ogromne gratulacje!!!

Dziewczyny życzę Wam dużo dużo zdróweczka!!!

Ale u mnie dzisiaj wieje i zimno przez to.A ja coś dzisiaj w nie sosie nawet klepie rzeczy które nie myślę i mam wyrzuty sumienia...albo niskie cisnienie albo z niewyspania.
Dziewczyny może macie sposób aby rzucic na luz? Bardzo mi by się przydało

Dla naszych Aniołeczkó(*)

to chyba przez tę pogodę, ja też dzisiaj mam zły dzień, jestem tak podminowana, że przywaliłabym komuś najchętniej!
Moolsza może jakaś kąpiel z melisą? możesz zaparzyć i herbatę wlać do wanny, podobno pomaga się zrelaksować...
Ja wzięłam ziołową tabletkę na uspokojenie, bo naprawdę szlag mnie trafia.
I dalej mam problemy ze spaniem... Albo się budzę 100 razy albo mam koszmary albo jakieś dziwaczne sny, wczoraj np. śniło mi się, że leżałam na stole, a na mnie leżał trup. No to już przegięcie...

Moolsza powiesz z jakiego miasta jestes?

Ostatnia edycja:
reklama
Troszkę się rozpisałyście jak mnie nie było:)
W Nowym Roku życzę z całego serca każdej z Was tego co najlepszego i żeby w tym Nowym mam nadzieję że lepszym 2013 roku spełniły się Wasze marzenia
Marka
gratuluje ustalenia daty:)
Kaju całuski dla Filipcia od cioci:*
Mamo Natalki wszystkie czekamy na info po wizycie:)
Kindzi, Gosiu ja mialam takie bole miesiaczkowe przed ciażą z Nikosią, wtedy normalne leki mi nie pomagaly w koncu lekarz przepisal mi ketonal...pomagal do czasu kiedy organizm sie nie przyzwyczail, pozniej jedynie cieple oklady troszeczke pomagaly ale najlepszym lekarstwem byl sen
Pam a co do Ciebie to nie mam słów...jak można się tak bawić czyimiś uczuciami??? Jakbyś pisała prawdę to napewno nie podkuliłabyś ogona i zabrała się z forum tylko każdej z Nas odpowiedziała na jej pytania i jakoś wytłumaczyła

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Do góry