reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Iwonko od S.Mi tez się podoba ta bransoletka.Zrobię S. podobną ale bez grawera i chyba robię błąd. Spróbuję poszukać coś do bransoletki żeby wygrawerować.
Ewask módl się za tego kapłana żeby Pan Bóg przez niego przemówił i powiedz tak jak tutaj..jak nam powiedziałaś.

reklama
wiecie co, byłam ostatnio u spowiedzi, w sumie po dość długim czasie, tutaj we Wrocławiu, powiedziałam co się stało itd. i ksiądz chyba nie za bardzo wiedział, jak zareagować :) a najlepsze, że był bardzo zaskoczony, że nie jestem żoną, w sensie, że "takie rzeczy" robiliśmy przed ślubem :) niezłe to było. Ja rozumiem, że nie wszyscy to pochwalają, ale przecież tu nie chodziło o to. Jakoś mi się wydaje, że niektórzy nie mają wyczucia. Ale nie zrozumcie mnie źle, nie piszę tego w złości ani nic, takie tam jakieś przemyślenia

cześć dziewczynki miłej niedzieli kochane:-)

Ja od smierci Wikiego byłam dwa razy u księdza porozmawiać brakowało mi kogos kto ze mna pogada w inny sposób niz słowami "będzie dobrze" niestety rozczarowałam się, u mnie w parafi sa księża którzy chyba raczej nie nadaja się do takiej rozmowy. jeden wykłócał się ze mną ja opowiadałmam m:baffled: o moim zyciu a on dawał zupełnie inne argumenty, drugi znowu nierozumiał pewnych rzeczy mówiłam mu o mojej Julci ze czteroletnie dziecko nie zabardzo chce sie modlic że czasami sama chce a czasami nie chce wogóle to on powiedział że on tego nie rozumie nalezy kleknać i dziecko powinno także i się modlić a ja mu powiedziałam że moze ona jeszcze jest zamała do rozumienia tego wszystkiego tak jak my ale on znowu swoje- ja poprostu wywodze sie z innej parafi miałam zakoników franciszkanów, którzy zupełnie inaczej nauczali i mieli inne podejscie a Ci księża bardzo sa nastawieni na rutynę.

DLA NASZYCH KOCHANYCH ANIOŁÓW(*)

Dziecko jest za małe by zrozumieć kto to jest Bóg,co znaczy się modlić.
Do poronienia klękalismy z S.i się modliliśmy.Kacper też.Tylko że on króciutko_Odchodził i bawił się.Później znów wracał żeby się przeżegnać. Najważniejszy jest przykład i rozmowy,książki...I nie zmuszanie.
Po poronieniu trochę się zmieniło bo mój m się zbuntował.Modlę się tylko wieczorem z Kacprem.Nie wiem jak jest jak m kładzie go spać.
Dlatego my już dwie niedziele chodzimy osobno do kościoła żeby zrobić Kacprowi przerwę bo straszne histerie były przed pójściem do kościoła. Dziecku się nudzi..za długo jest. Dla dzieci msze powinny być krótkie no ale cóż.

I jeszcze jedno...zawsze przed ważnymi rozmowami,sprawami należy się modlić za tę osobę...o światło.
Trudno księdzu zrozumieć takie rzeczy.Przecież nawet nie ma rodziny.On tylko przekazuje Ewangelię. Nawet życia świętego nie można od nich wymagać bo to tylko ludzie.czasami za dużo od nich wymagamy...Tak jakby byli aniołami na ziemi.A tak mało się za nich modlimy.
Podobnie psycholog ...i inni w swoich zawodach.

Ostatnia edycja:
Ja tylko z doskoku dziewczyny, potrzebuję pomocy dla mojej Julci... ktoś chyba rzucił na nią zły urok bo nie chce spać, krzyczy bo nie można tego nazwać płaczem, jak zaśnie to co chwila dryga machając przy tym rączkami i nogami i od razu się budzi z krzykiem... co mogę zrobić by jej pomóc??
Można jakoś odczynić zły urok??

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Gosiulek ja to rozumiem, nie wymagam nie wiadomo czego od księży :) śmiać mi się chciało, bo tak sobie pomyślałam, że mało generalnie wie o takich sprawach, ale chyba spodziewałam się czegoś w rodzaju współczucia, a nie gadki, że współżyję przed małżeństwem i mam błagać Boga o wybaczenie za to...

Do góry