reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam

buu ale na polu zimni.. była w piekarni po pieczywo i tak zmarzłam ze szok...

mamo natalki sliczne znicze .... ja moze jutro wstawie fotke zniczy switecznych Karolka ...

ja do pracy na 14 ... a jutro musze wybrac sie do Galeri ... bo kurcze musze sie zaopatrzyc w jakies buty na płaski takie do pracy ;-)

Miłego dnia kochane :*

Karolku syneczku moj najukochanszy(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Cześc kochane Aniołkowe mamy
kaja2010 To wspaniałe wieści kochana,maluszek niech jak najdłużej będzie w Twoim brzuszku.Trzymam za Was mocne kciuki :-)

Miłego dnia kochane
Dla mojego skarbka
[*]
Aniołki
[*]

Witam,

u mnie tez zimno moze nie tak jak u Was ale buuuu zima :) sniegu juz nie ma i cale szczescie bo musze jechac na zakupy a od wypadku 2 lata temu w zime boje sie jezdzic po sniegu...

Aniolki (*)
Coreczko, kocham Cie (*) Prosze czuwaj nad e-ciocia Kasia i Filipkiem
Fasolki ****

MILEGO DNIA ;)

Ostatnia edycja:
Kaja, dasz radę. Aczkowlwiek ten czas oczekiwania, gdzie jest tuz, tuz... jest niezwykle przejmujący i magiczny. Zaraz Maleństwo opusci brzuszek i będzie z Tobą. A to tylko chwila. Bedzie dobrze, kochana. Wytrzymałaś tyle...

A u nas sniegu pod dostatkiem, moge wysłac:-)

Aniołeczki opiekujcie sie ciocia i Filipkiem...

Syniu... (*)

Kaja dasz radę... ten czas przed rozwiązaniem ciągnie się co nie miara (przynajmniej u mnie tak było, ale mam nadzieje ze u ciebie szybko zleci żebyś się tak mocno nie przejmowała:) Całusy dla Filipka:*:*:*

Dla NAszych Aniołeczków Kochaniutkich
[*]
[*]
[*]
[*]

Kaju...wiesz ciesze się że to już niedługo...

IMG_7280 (307x640).jpgDostałam dzisiaj takiego anioła.

Kaju, dasz radę, po tak długiej walce kilka chwil Cię nie złamie, wierzę w Was mocno i trzymam kciuki &&&&&:-)

A moje pytanie mam do Iwonki i Dominiki, nawet i do Ciebie Kaju :happy2: czy Wy dziewczynki wózki dla dzieciaczków kupowałyście w ciązy, czy dopiero po porodzie ?

Bishopka, ja miałam zachowany po Kubusiu. Ale przed porodem został doprowadzony do stanu uzywalności.

Gosiu, sliczny... W moim stylu A od kogo dostałaś???? zamówiłam te bransoletke m na gwiazdkę z grawerem w 2 liniach: "Aniołek tatusia... Szymuś"

Kurcze, bo ja ten co był przeznaczony dla Szymonka to sprzedałam, a teraz upatrzyłam sobie wózek, ale może być tak, że miesiąc trzeba bedzie czekać na wybrany kolor :crazy:, a po wcześniejszych przejściach mam mega stres co do wózka, zresztą do czego ja nie mam stresu.

reklama
Kaju wytrzymaj jak najdłuzej trzymam dalej &&&&&&& i duzo zdrówka Wam zyczę i oczywiscie przesyłam całuski dla dzidziusia.

Gosiu piekny anioł, masz racje jak piszesz o człowieku jaki powinien być, ja osobiscie boje sie tych świąt a przede wszystkim spowiedzi, nie wiem jak powiedzieć ksiedzą jak napoczatku się czułam po smierci Wiktora jak mu to powiedzieć ze czułam się skrzywdzona i byłam na jakis sposób obrażona że mi się to przydażyło nie wiem czy ten ksiądz to zrozumie. Ale masz racje musimy tacy być dobrzy jako ludzie abysmy mogły sie spotkać w przyszłości z naszymi aniołami.

Do góry