reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam

buu ale na polu zimni.. była w piekarni po pieczywo i tak zmarzłam ze szok...

mamo natalki sliczne znicze .... ja moze jutro wstawie fotke zniczy switecznych Karolka ...

ja do pracy na 14 ... a jutro musze wybrac sie do Galeri ... bo kurcze musze sie zaopatrzyc w jakies buty na płaski takie do pracy ;-)

Miłego dnia kochane :*

Karolku syneczku moj najukochanszy(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Cześc kochane Aniołkowe mamy
kaja2010 To wspaniałe wieści kochana,maluszek niech jak najdłużej będzie w Twoim brzuszku.Trzymam za Was mocne kciuki :-)

Miłego dnia kochane
Dla mojego skarbka
[*]
Aniołki
[*]

Witam,

u mnie tez zimno moze nie tak jak u Was ale buuuu zima :) sniegu juz nie ma i cale szczescie bo musze jechac na zakupy a od wypadku 2 lata temu w zime boje sie jezdzic po sniegu...

Aniolki (*)
Coreczko, kocham Cie (*) Prosze czuwaj nad e-ciocia Kasia i Filipkiem
Fasolki ****

MILEGO DNIA ;)

Ostatnia edycja:
Kaja, dasz radę. Aczkowlwiek ten czas oczekiwania, gdzie jest tuz, tuz... jest niezwykle przejmujący i magiczny. Zaraz Maleństwo opusci brzuszek i będzie z Tobą. A to tylko chwila. Bedzie dobrze, kochana. Wytrzymałaś tyle...

A u nas sniegu pod dostatkiem, moge wysłac:-)

Aniołeczki opiekujcie sie ciocia i Filipkiem...

Syniu... (*)

Kaja dasz radę... ten czas przed rozwiązaniem ciągnie się co nie miara (przynajmniej u mnie tak było, ale mam nadzieje ze u ciebie szybko zleci żebyś się tak mocno nie przejmowała:) Całusy dla Filipka:*:*:*

Dla NAszych Aniołeczków Kochaniutkich
[*]
[*]
[*]
[*]

Kaju...wiesz ciesze się że to już niedługo...

IMG_7280 (307x640).jpgDostałam dzisiaj takiego anioła.

Kaju, dasz radę, po tak długiej walce kilka chwil Cię nie złamie, wierzę w Was mocno i trzymam kciuki &&&&&:-)

A moje pytanie mam do Iwonki i Dominiki, nawet i do Ciebie Kaju :happy2: czy Wy dziewczynki wózki dla dzieciaczków kupowałyście w ciązy, czy dopiero po porodzie ?

Bishopka, ja miałam zachowany po Kubusiu. Ale przed porodem został doprowadzony do stanu uzywalności.

Gosiu, sliczny... W moim stylu A od kogo dostałaś???? zamówiłam te bransoletke m na gwiazdkę z grawerem w 2 liniach: "Aniołek tatusia... Szymuś"

Kurcze, bo ja ten co był przeznaczony dla Szymonka to sprzedałam, a teraz upatrzyłam sobie wózek, ale może być tak, że miesiąc trzeba bedzie czekać na wybrany kolor :crazy:, a po wcześniejszych przejściach mam mega stres co do wózka, zresztą do czego ja nie mam stresu.

reklama
Kaju wytrzymaj jak najdłuzej trzymam dalej &&&&&&& i duzo zdrówka Wam zyczę i oczywiscie przesyłam całuski dla dzidziusia.

Gosiu piekny anioł, masz racje jak piszesz o człowieku jaki powinien być, ja osobiscie boje sie tych świąt a przede wszystkim spowiedzi, nie wiem jak powiedzieć ksiedzą jak napoczatku się czułam po smierci Wiktora jak mu to powiedzieć ze czułam się skrzywdzona i byłam na jakis sposób obrażona że mi się to przydażyło nie wiem czy ten ksiądz to zrozumie. Ale masz racje musimy tacy być dobrzy jako ludzie abysmy mogły sie spotkać w przyszłości z naszymi aniołami.

Do góry