reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
hej dziewczynki wlasnie was docztalam:)
kaju kochana , bedzie dobrze wszyscy w to wierzymy ,strach jest naturalny i ja i kazda z nas zapewne bedzie go miala gdy bedzie w takiej sytuacji... trzymam mocno kciuki &&&&:*

co do ksiedza to ja natknelam sie na dwoch dobrego i mniej dobrego:)
jeden byl w szpitalu nie pouczal tylko probowal zrozumiec , sam z resza opowiadal ze byl wczesniakiem i to blizniakiem... a drugi to jak zalatwialismy pogrzeb to pierwsze co to oczy mu zablyszczaly i na dzien dobry powiedzial no wiecie " co laska daja 600..." i wogole moj Michas byl dla niego bardzo malo wazny , poprostu patrzyl na nas i wzrokowo wyliczal ile moze z nas zedrzec ... pozniej chcial 500 za miejsce ( nasze bylo juz zaplacone bo Michas jest z babcia ) wiec dalej szukal co zrobic zeby zarobic to bylo naprawde podle!!! ale mam nadzieje ze nie bede miala okazji wiecej go ogladac...

Marka nasz ksiądz za pogrzeb nie zabrał ani grosika, za miejsce to płaciłam jakieś grosze na 20 lat...ale to już do miasta...w tych czasach na księdza z powołania ciężko trafić....teraz liczą się tylko pieniądze....

Dzięki Kaju za odpowiedź, ja sie jeszcze waham, ale mam czas, wszak to dopiero 23 tc, a kciuki, to oczywiście trzymam &&&&&&&&

U nas też ksiądz nie wziął ani grosza za pogrzeb i nawet stwierdził, choć nie pytaliśmy, "sam przyjadę" :baffled: ale odwalił taki kicz na mszy, że ja prosiłamw duchu aby juz skończył, w ogóle nie był przygotowany na pożegnanie takiego maluszka, ciagle mówił, że dorośli muszą odejść z tego świata :szok: ech... szkoda słów, ważne, że zakład pogrzebowy spisał się na medal i wszystko sprawnie poszło i ładnie poukładali wieńce. Bo jak patrzyłam na innych grobach były te wieńce jakby rzucone.

Witam

Gosiu udostepniłam twoj link...:-)
Wczoraj mielismy taki co miesieczny mini spot z naszego forum ... ( forum meroli) i rozdawalismy na nim bobmki z zawieszka z logo forum ... 2 zostawilismy na licytacje dla Wospu wiec jak tylko sie pojawia to wkleje wam linka tak zebyscie mogły nam podbijac cene ;-)

Karolku syneczku (*)
Olguniu(*)
Wiktorku(*)

reklama
Do góry