reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

ale Wam dziewczyny zazdroszczę, wy macie już prawi wszystko dla swoich Aniołeczków a ja nie mam nic dla Nikosi:( nie mam czasu pojechac i jej cos kupic:( nawet Mikołajka na 6 nie mam jeszcze kupionego ale mam nadzieje że zdążę jakoś pojechać i jej kupić i wszystko zrobić tak jak w tamtym roku żeby moja Kochana Córeczka miała piękny "domek"

Karolku
[*]
[*]
[*]
[*]

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Witam Was wtorkowo dziewczyny :-)
kindzi02
Śliczne są te choineczki :-) Bardzo pomysłowe.

dominikaknika Oj napewno z wszystkim kochana zdąrzysz i ustroisz pięknie domeczek córci.

Ja to mam troszkę problem bo spuchło mi dziąsło,i siedzę w domu,nawet do córci nie mogę iść bo niechce go przyziebić.Tak to zawsze chodziłam do niej,co się skończyły palić świeczki to zapalałam nowe a tak to juz parę dni nie chodzę do niej,a tak tęsknie bardzo za nią i bardzo bym chciała ją odwiedzić.Odśnieżyłabym jej domek bo napewno napadało śniegu na płyty.Może wyjdę z domu,muszę.

Aniołkowa Dla Twojej córci światełeczko
[*]

mamaszymusia2 bardzo fajny pomysł na mikołaja dla dzieci :-)Małe szkraby to napewno w niego wierzą :-)

Bry!

Bibi cudny ten aniołek
Elmeo chciałoby się więcej posiedzieć popisać z Wami ale u mnie doba za mała mały coraz mniej spi a przy nim nic nie zrobię teraz jeszcze na dodatek przeziębiony a wieczór ma takie kolki że już sama nie wiem po czym obstawiam lekarstwa a jeszcze Lidzia dla niej czas też muszę znaleź i zadanko odrobić bo chociaż ma 5 lat to zadania ma zadawane.A już nie wspomnę że o dwudziestej o ile mogę padam:-)
Mamaszymusia super ten list,dzieki kupie dla moich dzieciaczków
Malinka ale Ci zazdroszczę mnie omijają takie sny

Dla Amelki(*)
I dla reszty bandy(*)

Amelko (*)

Aniołki kochane (*)

Fasolki buziak :*

Kindzia super te choineczki :tak:

Molsza no nie gadaj, że 5 latki mają zadanie zadawane :szok::szok::szok:
A byłaś z tymi kolkami u lekarza? przeważnie kolki ok 4 misiąca same ustępują....biedny tyle musi sie namęczyć....pamietam jak Filipka męczyły....buziak dla niego od cioci :*

Iwonko czas niestety szybko leci....Szymuś teraz pewnie by biegał koło braciszka i cały czas go całował:-D Szymusiu (*)

Domi ja tez nic nie mam dla Filipka :zawstydzona/y: ale na pewno zdążymy :tak::tak: buziak dla Julci :*

Witajcie, śliczne te rękodzieła :-)
Ja póki co, to w niedziele, kupiłam taki znicz w kształcie choinki, obsypany cekinkami i brokatem. W czwartek pojadę, to zakupię jakis stroik, pewnie ze znajomą coś zrobimy same, bo Ona sprzedaję tylko takie czerwone lub fioletowe, a ja jednak wolę białe dodatki lub srebrne, takie jak będę miała w domu, zawsze będzie coś jakby tego samego.
Ogólnie, to nie pamietam o czym pisałyście, więc nie ustosunkuję się do postów :-D
Miłego dnia :-)

reklama
Do góry