reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Charlois witam i ja Cię kochana wśród Aniołkowych Mam, będzie ciężko zawsze, ja Nikosie swojego Aniołeczka urodziłam w lipcu 2011 roku teraz 31 października urodziłam Julcie myślałam że będzie lepiej ale nie jest najgorsze jest jak do Julki mówię Nikola, sama się wtedy gryzę w język, gdy leżę z małą na łóżku zastanawiam się jakby wyglądała Nikola... jest ciężko dla Twojej Córeczki
[*]
[*]
[*]
[*]

Gosiu ja poproszę jeżeli mogę tak dokładnie po kolei jak się robi choineczkę no i najważniejsze ile czasu ci to zajęło?? i czy jest ciężka tzn chodzi mi o to czy nie jest leciutka żeby nie latała po całym cmentarzu

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków Niedzielne światełeczka
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Nati wszystkiego naj naj spóźnione ale szczere duzo zdrowia szcześcia miłości i wszystkich marzeń, które są w Twoim serdeuszku aby się spełniły.
Gosia choinka piekna naprawdę masz zdolnosci.
Natalko musisz uzbroić sie w cierpliwość- nastepnym razem napewno sie uda.
Charlios bardzo mi przykro światełko dla Twojego dzieciątka(*) i trzymaj sie, zawsze kiedy będzie Ci potrzebna rozmowa słuzymy pomocą.

Dla naszych aniołków(*)

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam za ciepłe słowa i czytając wasze historie,każde przejmujące podziwiam Was,że macie w sobie tyle sił aby być wsparciem dla innych.
Z moim M.próbowałam rozmawiać ale on zawsze ucina rozmowę i mówi,że mamy jeszcze Julie a odkąd jest z nami Antoś i jest mi coraz gorzej nie próbowałam rozmów,wiem,że powinnam.
Zazdroszcze Wam,że chodzicie na cmentarz,ja tak bardzo bym chciała ale nie mogę bo jest to dla mnie za bolesne,wiem,że ona tam leży,w małej białej trumience którą sama wkładałam do grobu i jest tak blisko,przez te wszystkie lata czuję to tak samo,ostatni raz byłam u niej kilka miesięcy temu.Mój M czasami zarzuca mi,że jestem złą matką bo do niej nie chodzę,nie rozumie,że dla mnie to coś bolesnego.Ja nie miałam kiedy przejść żałoby i pożegnać się z Maurą,nie wiem jak to robić i czy w ogóle chcę.
Zacznę czytać wątek od początku,może znajdę odpowiedź,dziękuję,że mam w Was wsparcie.
[*]
[*]
[*] dla naszych ukochanych Aniołków

Witaj Moolsza ;) rzadko zaglądasz, ale rozumiemy ;)

Charlois Kochana - tak mi przykro. Tule Kochana. Niestety zawsze zostaje "wyrwa" po kimś bliskim ... Tak bliskim jak dziecko - ogromna ... Tutaj znajdziesz ludzi, którzy będą starali się pomóc ...

Dla Twojego Aniołka (*)
Andrzejku (*)
Moja Iskiereczko (*)
Aniołkowe Przedszkole (*)
Fasolinki :*******

Ostatnia edycja:
Charlois przykro mi bardzo, światełko dla Maury (*). Twój mąż musi zrozumieć, że żadne dziecko nie zastąpi Ci Maury, bo ty już zawsze będziesz za nią tesknić.

Gosiu oj masz zdolności, choinka piękna

Andrzejku (*)
Karolku (*)
Aniołki (*)

Dzien dobry kochane ...

wrr u mnie sniega napadało az niechce sie z domu wychodzic... ostatnio jakies ciche dni u nas ... moze to zlbizajace sie swieta .. ehh nie wiem ... pomału wytciagam ozdoby swiateczne dla Karolka ... juz za 3 dni mikołaj wiec juz pierwsze ozdoby bede stały na grobku ;-) pomału tez zaczynam rozgladac sie za grajaca kartka swiateczna dla Karolka... w tamtym roku miał taka sliczna grajaca i swicaca ...;-) w tym roku tez musze znalesc cos podobnego ;-)

ten tydzien mam na 14 ... ehh i tyle pracy bedzie ze szok ... wiadomo swieta ida ... sroda czwartek wolne mam wiec bedzimey z tesciowa okna myc ;-)

Witam nowa mamusie i swiatełko dla twojego malenstwa (*)

Karolku syneczku (*)
Aniołkowa bando (*)

MIłego dnia kochane :*

Hej
U nas tez biało a mnie tradycyjnie boli głowa:wściekła/y:

Domi żeby ją postawić na cmentarzu to musisz jakiś inny spód dać a nie z bloku.
Jak zrobić ozdobę z makaronu - świąteczna choinka - Spryciarze.pl

Karolku synuniu mój (*)

Mamo Natalki
za nasze dzieciaczki które są w niebie nie trzeba się modlić. Można się modlić do nich bo one są święte...

reklama
Charlois witaj wśród nas. Dokładnie wiem jak sie teraz czujesz...sama w zeszłym roku straciłam córeczkę a w tym roku urodziłam jej siostrzyczkę.I mimo,że radość z posiadania zdrowego dziecka przy sobie jest ogromna to ciągle brakuje mi Nicoli oglądam zdjęcia Lenki i płaczę bo nie wiem jak wyglądała Nicola jak miała miesiąc,pół roczku,roczek całe jej życie w niebie jest dla mnie niezauważalne mimo znaków które dostaję.Twój synek na pewno czuje co czujesz ale na pewno nie czuje się gorszy-On rozumie mimo,że malutki.

Gosieńko dzięki twojemu linkowi i ja się zabiorę za zrobienie takiej choineczki:*
Tak jak mi radziłaś zaczęłam się znów modlić i jest troszkę spokojniejsza mała na szczęście już tylko do niedzieli-w niedzielę chrzest.Trochę mi przykro,że nie przystąpię do komunii ale nawet nie bedę próbować bo wiadomo,że i tak rozgrzeszenia nie dostanę:(
Dziś przyśniła mi się Nicola a sen jak na jawie-leżeliśmy ja Lenka i TZ a ona usiadła na łóżku w nogach taka roześmiana ja zaczęłą płakać aż się mój obudził a ja mówiłam do niej,żeby jeszcze chwilkę posiedziała bo chcę na nią popatrzeć-cały czas się uśmiechała -wiecie jest blondyneczką odbiegała i wracała mój nic nie widział ale domyślił się,że to Nicola i nic się nie odzywał.
Tak sobie myślę ,że o wiele łatwiej było by nam aniolkowym mamom gdybyśmy choć jeden dzień w roku mogły zobaczyć nasze dzieci jak rosną-choć jedno zdjęcie by nam wystarczyło;(

Buziaczki dla was mamusie;**
Dla staraczków&&&&&
Dla fasolek :*;*;*;*
Dla aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
dla Was moje kochane dzieciaczki
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Do góry