reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu zdrówka dla Kacperka:*
kindzi kochana zobaczysz ze w niedługim czasie Ty tez pochwalisz sie dwiema kreseczkami a pozniej maluszkiem:)

Jutro jade kupic przynajmnije mikolajka dla Nikosi bo maz ma na pozniej do pracy wiec przynajmniej jedna rzecz kupie dla Niej

Julcia ma kolki:( najgorsze że łapią ją od 24-1 w nocy do samego rana, byłam dzisiaj u lekarza i mówiła żebym kupiła jej espumisan dla niemowląt i dawała po 5 kropelek 4 razy na dobę. Mówiła że może nie pomoże całkowicie ale dziecko przynajmniej się nie męczy... mam nadzieje że pomoże, zobacze po nocy

Dla NAszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
Amelko za wczoraj
[*]
[*]

reklama
Kindzi02-zawsze po burzy jest słonce... kiedys zaswieci i dla Ciebie

Domi, ja daje Antosiowi delicol (na wzdecia, kolki) oraz czasem probiotyki dla niemowlat (pomaga).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczynki
Dzisiaj juz lepiej...Temp. 37,6st. Nic mu już nie dałam.

Kasiu Domi pewnie przez anginę wymiotowała. U nas gardło wirusowe,anginy nie ma. Wczoraj Kacper sam chciał żeby mu czopek dać:szok: bo go gardło bolało.Podejrzewam że od wymiotów.
Mówiłaś już kiedyś ale nie pamietam. Do kogo chodzicie? U nas była Krzysiakowa.

Noc była ciężka.Kacper bez przerwy się budził.ja nie wiem...Po dipherganie się śpi a u Kacpra odwrotny skutek:szok:

Iwonko wrzuć jakieś zdjątko Antosia.

dzien dobry

ja dzis wolnego mamy wiec za pozadki sie biore.. ;-)pojde odsniezyc mojemu syneczkowi...bo wczoraj wieczorem sypało ...
Bishopka ja wszystkie znicze swiateczne z tamtego roku mam schowane w piwnicy ... były cudne i nie zniszczone wiec szkoda mi ich było ... mam znicze z mikołajem na saniach ze stajenka , choinki duze .. takze tylko wyciagne i bedzie ;-) moj mezus mowi ze wariatka zeman ale co poradze jak te znicze takie piekne ze az szkoda było je wyrzucac...

ehh dzis sniło mi sie ze kolezaka ogladała moj pierscione zareczynowy i ze złamała mi go ... oczywisce z rana przerazona tym snem sprawdizłam odrazu w senniku ... ehh no i tak czułam ze to nie bedzie oznaczało nic dobrego ... azzz strach mnie ogarnoł jak przeczytałam co to znaczy ... ''smierc kogos z rodziny"" :-( wiece niby nie wierze w takie sny ... ale to mnie przeraziło ...

Gosia zdrowka dla Kacperka :tak:

Karolku syneczku moj kochachany (*)(*()
Aniołeczki (*)

znicze-gipsowe-oryginalne-duze-serce-fi-21cm-znicz-2716234646.jpg

Tekla tak..Przyklejałam klejem na gorąco.

teraz będę robiła do kościoła bo jednemu księdzu bardzo się spodobała wiec zrobimy dużą 60cm. Bedzie stała na ołtarzu .:tak: Dla mnie to takie ważne. Mogę cos zrobić dla Pana Jezusa maleńkiego.

Monila mi pękł pierścionek zaręczynowy i spadło nasze zdjęcie ślubne ( rama się pogięła) przed śmiercią Karolka jakiś czas. Myślę jednak że to tylko przypadek.

Ostatnia edycja:
Gosiu tak od gardła wymiotowała i mówiła że ją uszy bolą chociaż nie wiem czy mi czegoś nie przywlokła z przedszkola tzn. jelitówki bo po tym jak na mnie zwymiotowała ja zrobiłam to samo tylko ją mężowi oddałam. Ona odkąd poszła do przedszkola tylko gardło jej atakuje ewentualnie katar i kaszel bo osłuchowo czysto na szczęście:) My do Szymeckiej chodzimy tu do Dorosza bo najbliżej mamy...
Świeci kulka jeszcze?? Bo nie miałam okazji zajechać bo zajeżdżam do Karolka jak do przedszkola jadę a teraz tydzień w domu;/

Gosia no ja tez niby nie wierze w takie znaki ...ale one sa przerazajace .. przynajmniej dla mnie ... ostatnio dziadek znowu ma stany przedzawałowe... ehh .. mam nadzieje ze to nic nie znaczacy sen ... i ze nic złego sie nie wydarzy ;-)

jejciu swieta zblizaja sie wielkim krokami .. a ja mma brak pomysłu na prezent dla D.
w niedziele bylismy u tesciow i pytali co bysmy chcieli pod choinke ... ehh pwoiedziałąm im ze i tak mi tego nie dadza ( przeciez nie sprawia ze odzyskam Karolka ):-:)-(
ehh czas biegnie tak szybko ... a mi sie wydaje jakby to wczoraj urodził sie moj syneczek i jakby to wczoraj od nas odszedł :-(

reklama
Witajcie :)
Kindzi, przyjdzie czas, że utulisz w ramionach swojego dzidziusia, zobaczysz.
Monilko, ja to zawsze kupuje nowe, a te takie w lepszym stanie stawiam na grobku dziecka NN.
A ja dziś miałam stłuczkę, wjechałam w babę, która nagle stanęła jak wryta, bo facet przed nią się zatrzymał. Troche ciągnie mnie brzuch, ale wypiłam magnez i teraz leżę, mam nadzieję, że nic nam nie będzie.
Kupiłam pień sosny i kolega małżonek będzie robił choinkę na pniu :szok: zobaczymy co z tego wyjdzie.

Do góry