reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

ale Wam dziewczyny zazdroszczę, wy macie już prawi wszystko dla swoich Aniołeczków a ja nie mam nic dla Nikosi:( nie mam czasu pojechac i jej cos kupic:( nawet Mikołajka na 6 nie mam jeszcze kupionego ale mam nadzieje że zdążę jakoś pojechać i jej kupić i wszystko zrobić tak jak w tamtym roku żeby moja Kochana Córeczka miała piękny "domek"

Karolku
[*]
[*]
[*]
[*]

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Witam Was wtorkowo dziewczyny :-)
kindzi02
Śliczne są te choineczki :-) Bardzo pomysłowe.

dominikaknika Oj napewno z wszystkim kochana zdąrzysz i ustroisz pięknie domeczek córci.

Ja to mam troszkę problem bo spuchło mi dziąsło,i siedzę w domu,nawet do córci nie mogę iść bo niechce go przyziebić.Tak to zawsze chodziłam do niej,co się skończyły palić świeczki to zapalałam nowe a tak to juz parę dni nie chodzę do niej,a tak tęsknie bardzo za nią i bardzo bym chciała ją odwiedzić.Odśnieżyłabym jej domek bo napewno napadało śniegu na płyty.Może wyjdę z domu,muszę.

Aniołkowa Dla Twojej córci światełeczko
[*]

mamaszymusia2 bardzo fajny pomysł na mikołaja dla dzieci :-)Małe szkraby to napewno w niego wierzą :-)

Bry!

Bibi cudny ten aniołek
Elmeo chciałoby się więcej posiedzieć popisać z Wami ale u mnie doba za mała mały coraz mniej spi a przy nim nic nie zrobię teraz jeszcze na dodatek przeziębiony a wieczór ma takie kolki że już sama nie wiem po czym obstawiam lekarstwa a jeszcze Lidzia dla niej czas też muszę znaleź i zadanko odrobić bo chociaż ma 5 lat to zadania ma zadawane.A już nie wspomnę że o dwudziestej o ile mogę padam:-)
Mamaszymusia super ten list,dzieki kupie dla moich dzieciaczków
Malinka ale Ci zazdroszczę mnie omijają takie sny

Dla Amelki(*)
I dla reszty bandy(*)

Amelko (*)

Aniołki kochane (*)

Fasolki buziak :*

Kindzia super te choineczki :tak:

Molsza no nie gadaj, że 5 latki mają zadanie zadawane :szok::szok::szok:
A byłaś z tymi kolkami u lekarza? przeważnie kolki ok 4 misiąca same ustępują....biedny tyle musi sie namęczyć....pamietam jak Filipka męczyły....buziak dla niego od cioci :*

Iwonko czas niestety szybko leci....Szymuś teraz pewnie by biegał koło braciszka i cały czas go całował:-D Szymusiu (*)

Domi ja tez nic nie mam dla Filipka :zawstydzona/y: ale na pewno zdążymy :tak::tak: buziak dla Julci :*

Witajcie, śliczne te rękodzieła :-)
Ja póki co, to w niedziele, kupiłam taki znicz w kształcie choinki, obsypany cekinkami i brokatem. W czwartek pojadę, to zakupię jakis stroik, pewnie ze znajomą coś zrobimy same, bo Ona sprzedaję tylko takie czerwone lub fioletowe, a ja jednak wolę białe dodatki lub srebrne, takie jak będę miała w domu, zawsze będzie coś jakby tego samego.
Ogólnie, to nie pamietam o czym pisałyście, więc nie ustosunkuję się do postów :-D
Miłego dnia :-)

reklama
Do góry