reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu ja juz myslalm o Wszystkich Świętych bo nie wiem czy bede mogla pojsc do mojej Królewny wiec na wszelki wypadek wszystko przygotuje wczesniej w domu i jak cos to zeby maz mial wszystko gotowe... ogladalam znicze ale nic ciekawego nie znalazlam jak narazie... tesciowa kupila ladna podstawke/doniczke i tak mysle ze powiem jej zeby mi dala bop jeszcze takiej nie widzialam... jest taka zlotawa w ksztalcie liscia tylko co do wiazaneczki to wlasnie nie wiem z czego i jak ja w tym roku mam zrobic:( a wy z czego bedziecie robic wiazaneczki

reklama
Mamo Natalki mam nadzieje ze ci sie uda... pamietam ze ja rok temu tez mialam ten sam problem co ty...zeby pomniczek byl dokonczony ze wszystkimi dodatkami, co do napisu to zrobisz go jaki bedziesz chciala, znajac zycie to i tak ktos bedzie mial cos do powiedzenia ze moglo byc tak czy tak... przynajmniej tak bylo w naszym wypadku ale nie interesowalo mnie to bo i pomniczek i napisy zrobilismy takie jakie chcielismy zeby nasza Córeczka miala

Dominika ja mam pomysl na wiazaneczke z zywego swierku w ksztalcie kola z bialymi swiezymi chtyzantemami ale do lisopada jeszcze troche czasu wiec pewnie zdanie zmienie jeszcze nie raz

Hej dziewczynki :)

Mamo Natalki
u mnie było podobnie jak u Ciebie. Nagle rano dostałam silnych skurczy i jak dotarłam do szpitala to miałam 3 cm rozwarcie. Mimo prób zatrzymania porodu nie udało się tego zrobić, po 8 godzinach walki urodziłam. Najprawdopodobniej mam niewydolność szyjki macicy, dlatego teraz w ciąży w 15 tyg. założono mi szew i póki co nic się nie dzieje. A wiadomo dlaczego u Ciebie pojawiło się to krawienie?

Jeśli chodzi o wszystkich świętych to ja jeszcze nie mam pomysłu co do wiązanki ani dekoracji. Zamierzam się po mału zacząć rozglądać za czymś.

A ja dziś o 15-stej idę do lekarza podejrzeć małego. Mam nadzieję, ze wszystko jest ok i nie będzie żadnych niespodzianek.

Kochane szkraby
[*]
[*]

Dziewczyny witajcie:-)
Ja też myśle już o świętach - kupiłam Wikiemu takie białe lampiony one sa plastikowe i mają szybki z namalowanymi aniołkami, do tego widziałam znicze dwa anioły trzymają znicz- piękne są ale drogię bo jeden kosztuję 14zł, chce też zrobić mu wianuszek z kwiatków i choiny, a także widziałam pięknego około 30-40cm anioła z gipsu i kosztował 40zł wydaje mi się że był niedrogi,
Mamo Natasi serce bardzo boli, pęka z bólu gdy stoi się nad grobem swojego dziecka ale żyć trzeba zawsze jest dla kogoś i to musi człowieka trzymać przy życiu, mnie tak trzyma i trzymała moja Julcia córka 4 latka, do tej pory mnie tuli.

Ostatnio weszłam do pokoju a Julcia płakała zapytałam o co ona płaczę a ona powiedziała że o pieska, który zmarł ale wydaję mi się że płakała za Wikim.Dzisiaj nie spała pół nocy bo się bała coś jej się przyśniło.

Dla naszych dzieciaczków (*)
Dla mojego synka (*)

A dla nas wszystkich dużo zdrowia, szcześcia i uśmiechu na twarzy oraz miłego dnia :-)

mamo natalki tak , moj Michalek tez urodzil sie i odszedl w lipcu wiec najpier ty bedziesz miala rocznice Anioleczka a ja po Tobie bo moj Michas urodzil sie 13 lipca a odszedl 26 lipca ,jutro mija dwa miesiace odkad odszedl:(... a ze wszystkimi swietymi to tak sie boje ze szok , Michas ma pomnik tam gdzie jego babcia i rodzina wiadomo ze przyjedzie a ja jeszcze ich nie znam i boje sie tego jak to bedzie:(

witam moje kochane:**
mam wyrzuty sumienia ,że nie zagladam do was tak często jak bym chciała:(((
Ja już mysle o 15 pazdziernika jak w tym roku obchodzic ten dzień. w zeszłym byłam na mszy poświęconej Dzieciom utraconym a w tym tylko poproszę o modlitwę bo z małą nie dam rady pojechać do koscioła. Aniołeczki jakie z dziewczynkami w zaszlym roku kładłysmy na pomniczkach wygladają już brzydko a nie mam pomysly co zrobic nowego. wiem ,że moje córy chetnie by coś zrobiły ale potrzebny pomysł na to a u mnie w głowie pusto.Dla Nicoli zrobię nowy stroik bo aniolków mamy już za dużo ze zniczy też stoi solarniany no i lampiony-chyba nic nowego nie wymyślę.
Moja Vanessa za szkoly przyniosła nam katar no i wszystkie moje córy są zasmarkane-najgorzej oczywiście przechodzi to Lenka prawie cały dzień tylko na rączkach wtedy jej sie najlepiej oddycha a ja jestem przerażona ,zeby jej na ucho i na płuca nie spłynęło;(
Mama Aniołeczka Natalki i ja cię witam serdecznie wśrod aniołkowych mam .I dołączam się do rocznic lipcowych -u mnie aż dwa razy w lipcu mam rocznice-13 i 19:((
Gosiu jak się czujesz??? ciąglę myślę o tobie nie chce ci zawracać glowy sms'ami ale pamiętaj,ze trzymam za Ciebie kciuki&
Dominiczko śliczny brzuszek;* Jak to szybko leci a już taki duży brzunio:8
marka1307 miejsce pochówku maleństwa jest święte dla ciebie i nie powinaś się przejmować rodziną mam nadzieję ,że wykażą sie taktem i pomogą lżej przetrwać odwiedzanie Michałka na cmentarzu.i wierzę,że tak bedzie.trzymaj się.
EWASK jeśli moge doradzić to jesli chcesz,żeby ten anioł gibsowy dlużej stal to pomalujcie go żywicą takie nie pomalowane bardzo szybko się rozwalają-wiem cos o tym a szkoda bedzie.
kaja2010 ja juz nie pamietam jak wyczekiwałam na te chwile kiedy sobie podgladałam małą-zobaczysz nim sie obejrzysz bedziesz tak ja ja mogla sie przygladać na okrągło:)
Ściskam was WSZYSTKIE bardzo serdecznie i tesknię za WAMI:(( Żaluję,że nie udalo się spotkać w tym roku ale uroczyscie oświadczam,że jeśli nie uda się w przyszłym to jesli będę mogła siedzieć na wychowawczym a moje dziecko bedzie lubiło jazde samochodem to wszystkie was odwiedzimy.
Ciebie Iwonko odwiedzimy juz w tą niedzielę:**
dla Aniołeczków
[*]
[*]

[*]
[*]

[*]
[*]

[*]
[*]

[*]
[*]