reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

ja pracuje jutro i piatek .... wiec w sobote bede wszystko robic na szczescie do tesciow idziemy wiec tylko salatke i rybke zrobie tak sie umowilismy .
choineczke malemu dzisiaj zawioze:) niech mu weselej bedzie
ja w poniedzialek zrobilam wypad do kosmetyczki i wloski farbnelam:) odrazu lepiej w lusterko sie patrzy:) a wlosy to chyba wszystkim na potege wypadaja mi tez
pozdrawiam

reklama
Kolorowe światełka dla Piotrusia
[*] i Andzrzejka
[*]

Dziewczyny przytulam Was mocno.

Gosia zdrowka dla Kacperka

Wiecie wczoraj sobie wyobraziłam jak to nasze Aniołki będą w Wigilię wyprawiać Pana Jezuska na ziemię i popłakalam się ze śmiechu jak to będzie wyglądało. Nie wiem co mnie wzięło, ale jak sobie wyobraziłam ten widok to się z śmialam w głos.

Majeczka... zaniemowilam. Daj moze szwagierce namiary na forum, co? Moze to w jakis sposob Jej pomoze...

Dziewczyny, ja znikam z tego watku, byc moze z forum. Dosc zlych wiadomosci. Nie pomaga mi to w ogole, a znowu odczuwam ogromny stres. Za Wszystkie trzymam mocno kciuki! A kazdej z osobna zycze spokojnych Swiat, choc wiem, ze nie beda takie jak sobie wymarzylyscie.

Jesli ktoras ma ochote dowiedziec sie co u mnie, to piszcie na priv :-)

Przepraszam, ale nie moge inaczej. Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Aga_cin kochana mysle ze dobra decyzje podjełas... my tu wszytskie trzymamy za was kciuki ;*:-)
rowniez zycze ci kochana zdrowych i wesołych swiat ...spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania:-) no i oczywiscie bedziemy czekac na zdjecie małego baczka juz z mamusia:-)buziaki kochana

O matko nie było mnie chwilę a Wy tyle naskrobałyście.
Z Kacperekiem jest duuzo lepiej.Nadal jednak bierzemy nystatyne.

Majeczka bardzo,badzo mi przykro....Słowa są małe i nie przekażą tego co czuje serce ale naprawdę wiem jak cierpicie szczególnie rodzice Nicolki...Tylko co to da? Nie ma słó kóre pomogą.Mi pomagały tylko takie że kiedyś będziemy razem i że moje dziecko jest szczęśliwe.Nic więcej.

U nas jest mnóstwo sniegu.Wczoraj byliśmy na sankach
IMG10020.jpg

reklama
ojej ale ty masz bialutko gosiu a u mnie to lekko pruszy od nocy dopiero mozna powiedziec ze pierwszy snieg ale pewnie zaraz stopnieje bo cieplo jest... :( a pierwsze sanki juz niedlugo pewnie zaliczycie jak malemu przejdzie do konca
sorki nie doczytalam juz wiem pierwsze zaliczone:) to super

Do góry