reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Monila aż mi się łzy pojawiły jak przeczytałam o tych porządkach przez nasze aniołki robionych-to takie piękne od dziś i ja tak będę na padający śnieg patrzeć.
agnieszka012389 kochana u Ciebie też dziś ważny dzień dla Andrzejka światełeczko najjaśniejsze
[*] wierzę,że dacie radę bo macie dobre serce i z miłością bliskich przetrwacie ten trudny dzień:*
gosiulek73 a nie macie w przychodni możliwości poproszenia ,żeby lekarz po dyżurze na wizytę do was zajrzał??? Ja tak zawsze robiłąm jak trafiłam na naszego pediatrę to nigdy nie było z tym problemu.
majeczka616 jakże współczuję Twojej szwagierce imienniczka mojej córeczki dołączyła do grona aniołków .Kurcze nawet nie mogę ci napisać bądz przy niej bo byłabyś razem ze swoim dzieckiem a to dla niej było by jeszcze trudniejsze. Nie powinnam się denerwować ale nie umiem opanować łez to takie okrutne.
sylwetka74 obyśmy miały jak najwięcej takich wesołych myśli w ten dzień wtedy jakoś damy radę.
aga_cina dobrze cię rozumiem . Mam tylko nadzieję,że pochwalisz się swoim szczęściem jak już urodzisz wszystkie będziemy trzymały bardzo macno kciuki za Ciebie i za Bączka. A na najbliższe dni zdrowych spokojnych świąt ci życzę.Trzymaj się :***
gosiulek73 oj łatwo się mówi. ja już po wizycie na szczęście badania wzorcowe zwolnienie do 20 stycznie jak boli brzuch to leżeć i no-spa jak mdłości to jakieś czopki no i tyle. USG w pierwszym miesiącu NFZ nie przewiduje więc spokoju mi to nie dało ta wizyta. Muszę wierzyć,że BĘDZIE DOBRZE. O i tyle

:crazy:

MALINKA kochana bedzie dobrze zobaczysz!!! hmm dziwne to jakies.. ja z KArolkiem tez chodziłam do gina na NFZ i usg miałam co wizyte...co miesiac przynosiłam nowe zdjecia z wizyty...

Gosiulek ciesze sie ze z KAcperkiem juz lepije:-) no włąsnie nie mozna u was zamawiac wizyt domowych?super bialutko macie:-)

ja zaniedługo zmykam do pracy tak wiec miłego dnia kochane;*

ahh i lezka poleciala jak zdiecia ogladalam z okresu ciazy i potem malego ze szpitala...
zrobilismy sobie z moim zdiecie przed samym wyjazdem do szpitala na patologie kurcze tacy usmiechnieci ze wrocimy z malym a to wszystko inaczej sie potoczylo...
ale nauczylam sie ze nigdy nie wypowiem slow ,,GORZEJ BYC NIE MOZE,,
wypowiedzialam je w ciazy i teraz wiem ze to byl blad zawsze moze byc gorzej niz myslimy, trzeba sie cieszyc z tego co mamy bo zycie jest nie przewidywalne...

Malinka szkoda że nie miałaś usg:-(

Można zamówić wizytę domową ale do zdrowego dziecka nie przyjdą..A jemu nic nie jest oprócz tych drożdzaków na migdałach.gorączki nie ma więc na jakiej podstawie wizyta domowa? Nawet bałabym się zapytać. Jak Kacper miał kilka dni to wtedy przyszła.Same nawet mówiły żeby nie przychodzić do przychodni bo grypa panuje.A wezwaliśmy lekarza ze względu na duże zażółcenie skóry.Było ok.

Wiecie co? Wkurza mnie to że sprzątam,sprzątam i wciąż to samo.No tak się kurzy że szok..Powietrze suche:-(ale nawet jak nawilżam to jest to samo.

A ja wiem skąd ten śnieg, chłopaki wyprawiaja taką imprezę, że aż huczy...
Dla Piotrusia urodzinowo-rocznicowe światełko (*) i Andrzejka rocznicowe światełko(*)

Malinka-
z Maleństwem jest wszystko ok. - ja to wiem... Byłam wczoraj u Nicolki, ależ tam kolorowo...
Aga cina-dla Ciebie, Rodziny i Bączka- zdrowia na te Swięta. Daj nam tylko znać po urodzeniu.
Gosiulek-zdrówka dla Karolka.
Majeczko- proponuję forum Twojej szwagierce. Pomaga i nie będzie sama, bo wiemy przez co przechodzi.
A ja od rana - zakupy, sprzatanie i jestem nadal w proszku...
Buziole. Zajrzę wieczorkiem, w nagrodę jak posprzątam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry