gosiulek73
mama K&K&A
Bibianko ilekroć o Tobie myślę tylekroć chciałabym cofnąć czas...Twoją tragedię przeżywam jakby to mi się stało i....nie umiem tego ogarnąć....Nie umiem.
Patrzę na Kacpra i aż się boję....ogarnia mnie lęk...i niewyobrażalny strach.Przytulam go mocno,mocno...
Wszytskie inne problemy zdają się być śmieszne w porównaniu z takim cierpieniem...Czasami się na tym łapię i wracam do ....miłości,po prostu miłości.
Kochana tak bardzo chciałabym dla Ciebie cofnąć czas....
To wszystko jest takie trudne.
To co napisałaś niesamowite...Kochany Filipek.
To jest naprawdę nie do ogarnięcia,nie do pojęcia.Ludzki rozum jest taki ograniczony....
Jesli to z winy ludzkiej/lekarzy to tym większy żal.
Emy się nie odzywa ale na innym forum napisała że prawdopodobnie lekarze zawinili i doprowadzili do śmierci Jasia....
Kochane Wszystkie Was przytulam mocno....a dla naszych dzieciaczków zapalam znicz pamięci
[*]
Patrzę na Kacpra i aż się boję....ogarnia mnie lęk...i niewyobrażalny strach.Przytulam go mocno,mocno...
Wszytskie inne problemy zdają się być śmieszne w porównaniu z takim cierpieniem...Czasami się na tym łapię i wracam do ....miłości,po prostu miłości.
Kochana tak bardzo chciałabym dla Ciebie cofnąć czas....
To wszystko jest takie trudne.
To co napisałaś niesamowite...Kochany Filipek.
To jest naprawdę nie do ogarnięcia,nie do pojęcia.Ludzki rozum jest taki ograniczony....
Jesli to z winy ludzkiej/lekarzy to tym większy żal.
Emy się nie odzywa ale na innym forum napisała że prawdopodobnie lekarze zawinili i doprowadzili do śmierci Jasia....
Kochane Wszystkie Was przytulam mocno....a dla naszych dzieciaczków zapalam znicz pamięci
[*]