reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

ja pracuje jutro i piatek .... wiec w sobote bede wszystko robic na szczescie do tesciow idziemy wiec tylko salatke i rybke zrobie tak sie umowilismy .
choineczke malemu dzisiaj zawioze:) niech mu weselej bedzie
ja w poniedzialek zrobilam wypad do kosmetyczki i wloski farbnelam:) odrazu lepiej w lusterko sie patrzy:) a wlosy to chyba wszystkim na potege wypadaja mi tez
pozdrawiam

reklama
Kolorowe światełka dla Piotrusia
[*] i Andzrzejka
[*]

Dziewczyny przytulam Was mocno.

Gosia zdrowka dla Kacperka

Wiecie wczoraj sobie wyobraziłam jak to nasze Aniołki będą w Wigilię wyprawiać Pana Jezuska na ziemię i popłakalam się ze śmiechu jak to będzie wyglądało. Nie wiem co mnie wzięło, ale jak sobie wyobraziłam ten widok to się z śmialam w głos.

Majeczka... zaniemowilam. Daj moze szwagierce namiary na forum, co? Moze to w jakis sposob Jej pomoze...

Dziewczyny, ja znikam z tego watku, byc moze z forum. Dosc zlych wiadomosci. Nie pomaga mi to w ogole, a znowu odczuwam ogromny stres. Za Wszystkie trzymam mocno kciuki! A kazdej z osobna zycze spokojnych Swiat, choc wiem, ze nie beda takie jak sobie wymarzylyscie.

Jesli ktoras ma ochote dowiedziec sie co u mnie, to piszcie na priv :-)

Przepraszam, ale nie moge inaczej. Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Aga_cin kochana mysle ze dobra decyzje podjełas... my tu wszytskie trzymamy za was kciuki ;*:-)
rowniez zycze ci kochana zdrowych i wesołych swiat ...spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania:-) no i oczywiscie bedziemy czekac na zdjecie małego baczka juz z mamusia:-)buziaki kochana

O matko nie było mnie chwilę a Wy tyle naskrobałyście.
Z Kacperekiem jest duuzo lepiej.Nadal jednak bierzemy nystatyne.

Majeczka bardzo,badzo mi przykro....Słowa są małe i nie przekażą tego co czuje serce ale naprawdę wiem jak cierpicie szczególnie rodzice Nicolki...Tylko co to da? Nie ma słó kóre pomogą.Mi pomagały tylko takie że kiedyś będziemy razem i że moje dziecko jest szczęśliwe.Nic więcej.

U nas jest mnóstwo sniegu.Wczoraj byliśmy na sankach
IMG10020.jpg

reklama
ojej ale ty masz bialutko gosiu a u mnie to lekko pruszy od nocy dopiero mozna powiedziec ze pierwszy snieg ale pewnie zaraz stopnieje bo cieplo jest... :( a pierwsze sanki juz niedlugo pewnie zaliczycie jak malemu przejdzie do konca
sorki nie doczytalam juz wiem pierwsze zaliczone:) to super

Do góry