reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

witam :-)

nie było mnie cały tydzien :-( a to dlatego bo mezus sie pochorował ... ehhh byłam taka zabiegana ze masakra , a w dodatku ja tez sie nie najlepiej czułam :-( a wiadomo do pracy chodzic trzeba ...

Amelko z okazji wczorajszego twojego swieta (*)(*)
Michałku dla Ciebie rowniez (*)(*)

Karolku syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Aniołeczki malutkie (*)
Córeczko, Kocham (*)
Fasolki, zdrówka &&&

Dziewczynki, ja mialam koszmarne sny, jestem zmeczona i czuje sie strasznie zle...

MILEGO DNIA :)

Smerfetko, złe sny męczą chyba większość z nas :-( Mnie też ciągle coś złego się śni, wtedy się nakręcam dodatkowo. Przytulam Cię kochana i pamiętaj, że gdzieś jest słońce, które niebawem wyjrzy do Ciebie...

A ja właśnie wróciłam z obiadku u mamusi i jestem zmęczona :szok: do tego chyba mi paliwo przymarzło, bo samochód się wyłączał i uruchamiał servis :baffled: Zawsze jak mego chłopa nie ma w domu, to coś musi się dziać :confused:

Amelko z okazji wczorajszych urodzinek [*][*][*][*]
[*]
Michałku [*][*][*]
images

Córeńko, kocham i tęsknię...
[*]

Aniołeczki

[*]

Aniołki malutkie (*)
Córeczko, bardzo za Tobą tęsknię (*)
Fasolki, rośnijcie zdrowo ***

MIŁEGO DNIA :)

Ja juz wyspana bo wczoraj w dzien odsypialam poprzednia noc, dzis chyba sie przemecze w dzien i sie nie poloze bo inaczej to pomiesza mi sie dzien z noca...

ja tez już z kawusią....

Aniołki (*)
Fasolki :*

Wczoraj oglądałam świetny film na 1, August Ruht (nie wiem czy dobrze napisałam) przypadkiem mi się włączył, a był piekny.

Kinia, no uważaj, żeby sie nie przestawić.....

I ja z kawką przylazłam, choc nie śpię już od 3:20 :baffled:
Smerfetko, może jakieś leki ziołowe ktoś by Ci posłał ?? Mniej bys się kochana męczyła.
Bibi, też oglądałam ten fil i mimo, że z poczatku nie zapowiadał się fajnie, to jednak bardzo ładny był. Film, choć wymyslony udowodnił mi, że warto wierzyć i iść za głosem serca. Szkoda tylko, że takie filmy puszczają tak późno, chociaż i tak dobrze, bo na tvp nie ma reklam w czasie filmu:happy2:

reklama
Smerfetko, ja też wolę sie przemeczyć. Udało mi sie w koncu przestawić i powoli zasypiam o normalnych godzinach.
A sny zostają...
Wojtusiu, już miesiac nie ma Ciebie z nami...
Tesknimy
[*]
[*]
[*]

Do góry