reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

images
Amelko milion kolorowych światełek i baloników w dniu Twoich pierwszych urodzin,bawcie sie tam dobrze ze wszystkimi Aniołkami.
images
Mamusiu Amelki trzymaj się -przytulam Cię mocno.

images
Michałku Aniołku dla Ciebie z okazji pół roczku światełek milion kolorowych (*)(*)(*)(*)(*)Dla mamusi buziaki.

Ostatnia edycja:
reklama
Amelko 365 światełek dla Ciebie
[*]
[*]
[*]

Michałku 183 dla Ciebie
[*]
[*]
[*]

A ja dzisiaj wściekła jestem. Tekla, podzielam Twoją złość ostatnią. Dzisiaj u Wojtusia na cmentarzu rozmontowali znicze elektryczne i powyciagali z nich baterie. Wojtus miał 3 od babci i dwa popsuli, jednego nie zauwazyli, przy okazji podeptali wiązankę. Innym dzieciom również powyciągali. Słów mi brak. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rany boskie , boga sie nie boja:( u nas akurat nie kradna ogolnie raczej bardzo dbaja o groby i nic akurat sie nie dzieje... ale nie rozumiem jak mozna tym malenstwom zabierac to co "tylko" mozemy im dac to jest smutne...:(

Amelciu- miliony światełek dla Ciebie na pierwsze urodzinki w Niebie
[*]
[*]
[*]...
A dla Twojej mamy wiele sił:*

Michałku- dla Ciebie również światełęczka do Nieba
[*]
[*]
[*]...

Ja mam dziś koszmarny dzień:( Motywacji do czegokolwiek brak. A na dworze - 20st...

Dobrej nocki, buziaki dla Was dziewczynki:*

Amelko Słoneczko Ty jestes szczęśliwa i na pewno miałaś dzisiaj cudowną zabawę.Mnóstwo kolorowych światełek dla Ciebie a dla Mamy duuużo siły,radości i.......

Michałku dla Ciebie również tego samego....

Dzieciaczki Wy tak często siedzicie na kolanach Boga. Wyproście nam to co jest nam tak potrzebne...

257724qzzhy39no4.gif

reklama
Do góry