Ostatnia edycja:
reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
wiola20121119
Fanka BB :)
Amelko 365 światełek dla Ciebie
[*]
[*]
[*]
Michałku 183 dla Ciebie
[*]
[*]
[*]
A ja dzisiaj wściekła jestem. Tekla, podzielam Twoją złość ostatnią. Dzisiaj u Wojtusia na cmentarzu rozmontowali znicze elektryczne i powyciagali z nich baterie. Wojtus miał 3 od babci i dwa popsuli, jednego nie zauwazyli, przy okazji podeptali wiązankę. Innym dzieciom również powyciągali. Słów mi brak.
[*]
[*]
[*]
Michałku 183 dla Ciebie
[*]
[*]
[*]
A ja dzisiaj wściekła jestem. Tekla, podzielam Twoją złość ostatnią. Dzisiaj u Wojtusia na cmentarzu rozmontowali znicze elektryczne i powyciagali z nich baterie. Wojtus miał 3 od babci i dwa popsuli, jednego nie zauwazyli, przy okazji podeptali wiązankę. Innym dzieciom również powyciągali. Słów mi brak.
marka1307
mama aniołka Michałka
rany boskie , boga sie nie boja u nas akurat nie kradna ogolnie raczej bardzo dbaja o groby i nic akurat sie nie dzieje... ale nie rozumiem jak mozna tym malenstwom zabierac to co "tylko" mozemy im dac to jest smutne...
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Amelciu- miliony światełek dla Ciebie na pierwsze urodzinki w Niebie
[*]
[*]
[*]...
A dla Twojej mamy wiele sił:*
Michałku- dla Ciebie również światełęczka do Nieba
[*]
[*]
[*]...
Ja mam dziś koszmarny dzień Motywacji do czegokolwiek brak. A na dworze - 20st...
Dobrej nocki, buziaki dla Was dziewczynki:*
[*]
[*]
[*]...
A dla Twojej mamy wiele sił:*
Michałku- dla Ciebie również światełęczka do Nieba
[*]
[*]
[*]...
Ja mam dziś koszmarny dzień Motywacji do czegokolwiek brak. A na dworze - 20st...
Dobrej nocki, buziaki dla Was dziewczynki:*
mamaszymusia2
Amelko, na Twój anielski roczek -moc jaśniutkich promyczków! Opiekuj się swoimi Rodzicami i wyproś w tym szczegolnym dniu dla siebie ziemskie rodzenstwo.
Dla Michałka(*)
Dla Michałka(*)
gosiulek73
mama K&K&A
Amelko Słoneczko Ty jestes szczęśliwa i na pewno miałaś dzisiaj cudowną zabawę.Mnóstwo kolorowych światełek dla Ciebie a dla Mamy duuużo siły,radości i.......
Michałku dla Ciebie również tego samego....
Dzieciaczki Wy tak często siedzicie na kolanach Boga. Wyproście nam to co jest nam tak potrzebne...
Michałku dla Ciebie również tego samego....
Dzieciaczki Wy tak często siedzicie na kolanach Boga. Wyproście nam to co jest nam tak potrzebne...
Charlois
Amelko gwiazdeczko dla Ciebie w tym dniu miliony światełek (*)(*)(*)
Mamo Amelki przytulam Cię mocno...
Michałku malutki dla Ciebie miliony światełek (*)(*)(*) opiekuj się Mamusią...
Mamo Amelki przytulam Cię mocno...
Michałku malutki dla Ciebie miliony światełek (*)(*)(*) opiekuj się Mamusią...
reklama
sylwetka74
Amelko z okazji wczorajszych urodzinek milion światełek [***}
Michałku dla Ciebie również kolorowe światełka [***]
Michałku dla Ciebie również kolorowe światełka [***]
Podziel się: