reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

wiem, ze się muszę trzymać, nie można się poddawać, tylko chciałabym, żeby coś się ułożyło w końcu, moje życie prywatne to klapa totalna, w pracy co dzień to gorzej, to jest frustrujące. pierwszy raz od dawna popłakałam się z tego powodu.
Mam nadzieję, że to minie wszystko i że będzie lepiej.
Dzięki dziewczyny.

reklama
Aniołki kochane (*)

Fasolinki :*

Malinka piękne te aniołki, nie wiem którego bym wybrała....ciężki wybór :baffled:

Domi tylko, ze codziennie mam sen związany z odcinkiem ktory oglądam :dry: ostatnio śniło mi się że wpadłam do tej studni życzeń, a później byłam duchem i chodziłam do mojej nauczycielki :-D zawsze miałam głupie sny ale teraz to przegiecie.

Kindzi głowa do góry wszystko sie ułoży, ale potrzeba czasu.

Witajcie w ten zimny poranek.
Ja tradycyjnie z bólem głowy, normalnie boję się mówić głośno, że mnie boli żeby się doopa nie dowiedziała. Każdego dnia mnie coś boli- starość nie radość drogie Panie :baffled:

Kindzi, nie martw się, znajdziesz swoją drugą połówkę i doczekasz się kumulacji szczęścia, tylko nic na siłę.
Wiolu, właśnie chodzi o to, że nie znam tych lekarzy, bo to dla mnie nowy szpital, a w razie "w" nie chciałabym aby moje dziecko lezało w tym szpitalu co leżał Szymon.
Bibi, zacznij oglądać "modę na sukces" :-D będzie Ci się śnił tylko Ridge :-D:-D:-D

Bishopka, Moda na sukces mnie nudzi, oglądam parę odcinkow póxniej przerwa kilka tygodni lub miesięcy i znów oglądam...i nic nie tracę bo nadal dzieję się to samo co kilka tyg. temu :-D:-D:-D

Mnie wczoraj tak glowa bolała ale dziś spokój....za to plecy mnie bolą:baffled: gdzie tam 9 miesiąc.....

Ja również mówię dzień dobry
U nas wczoraj było -13 stopni mrozu, a dzisiaj 0. Aż sie zgrzałam na cmentarzu.
Współczuję Wam bólu głowy, wiem co to znaczy, jak złapie mnie migrena to trzyma dwa-trzy dni. Oby Wam szybciutko przeszło.

reklama
Do góry