reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

wiem, ze się muszę trzymać, nie można się poddawać, tylko chciałabym, żeby coś się ułożyło w końcu, moje życie prywatne to klapa totalna, w pracy co dzień to gorzej, to jest frustrujące. pierwszy raz od dawna popłakałam się z tego powodu.
Mam nadzieję, że to minie wszystko i że będzie lepiej.
Dzięki dziewczyny.

reklama
Aniołki kochane (*)

Fasolinki :*

Malinka piękne te aniołki, nie wiem którego bym wybrała....ciężki wybór :baffled:

Domi tylko, ze codziennie mam sen związany z odcinkiem ktory oglądam :dry: ostatnio śniło mi się że wpadłam do tej studni życzeń, a później byłam duchem i chodziłam do mojej nauczycielki :-D zawsze miałam głupie sny ale teraz to przegiecie.

Kindzi głowa do góry wszystko sie ułoży, ale potrzeba czasu.

Witajcie w ten zimny poranek.
Ja tradycyjnie z bólem głowy, normalnie boję się mówić głośno, że mnie boli żeby się doopa nie dowiedziała. Każdego dnia mnie coś boli- starość nie radość drogie Panie :baffled:

Kindzi, nie martw się, znajdziesz swoją drugą połówkę i doczekasz się kumulacji szczęścia, tylko nic na siłę.
Wiolu, właśnie chodzi o to, że nie znam tych lekarzy, bo to dla mnie nowy szpital, a w razie "w" nie chciałabym aby moje dziecko lezało w tym szpitalu co leżał Szymon.
Bibi, zacznij oglądać "modę na sukces" :-D będzie Ci się śnił tylko Ridge :-D:-D:-D

Bishopka, Moda na sukces mnie nudzi, oglądam parę odcinkow póxniej przerwa kilka tygodni lub miesięcy i znów oglądam...i nic nie tracę bo nadal dzieję się to samo co kilka tyg. temu :-D:-D:-D

Mnie wczoraj tak glowa bolała ale dziś spokój....za to plecy mnie bolą:baffled: gdzie tam 9 miesiąc.....

Ja również mówię dzień dobry
U nas wczoraj było -13 stopni mrozu, a dzisiaj 0. Aż sie zgrzałam na cmentarzu.
Współczuję Wam bólu głowy, wiem co to znaczy, jak złapie mnie migrena to trzyma dwa-trzy dni. Oby Wam szybciutko przeszło.

reklama
Do góry