reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Jejku, jak można być takim gnojkiem aby okradać groby, a zwłaszcza dziecięce :baffled: Ale dziewczynki, choć to przykre, to nie martwcie się i tego złodzieja spotka kiedyś sąd ostateczny....
Smerfetko, u Ciebie zbliża się rocznica Amelki, więc te kilka dni bedzie szczególnie trudne dla Was, a ja już dziś Cię tulę.

Co do zapisywania swoich mysli, to jest to bardzo fajna metoda, jednak ja jestem osobą zbyt chaotyczną i zanim dobiegnę do zeszytu zapisać, to zapominam. Już kiedyś pisałam Wam, że jak siądę przed komputerem, to piszę szybciej niż myslę,a nie mogę też ciągle siedzieć i spisywać myśli w kompie, gdyż te złe najczęściej nachodzą mnie kiedy już komputer wyłączę. Jednak komp, nie dość, że pochłania czas, to zdecydowanie potrafi oderwać od rzeczywistości....

powiem Ci Aniołkowa Smerfetko, że pomogło mi kilka razy odgonić te natrętne złe myśli, takie argumentowanie i dyskusja z nimi, rozumiesz, taka logiczna, racjonalna. Zaczynam też terapię behawioralno jakąś tam i w ogóle całkiem fajna ta psycholog. No ale zobaczymy, ja się szybko nudzę... najgorsze, że NFZ ucina fundusze i ciężko się dostać, no ale cóż... polska rzeczywistość.

Ooooo Bishopka no właśnie, ja też tak mam! mam myśl i problem, który muszę zapisać, ale coś robię, a zaraz zapominam :(

bishopka oj tak zbliza sie dla mnie ciezki czas...w sobote pierwsze urodziny Amelki a pozniej ...wole nie myslec... co do zapisywania mysli to ja robie to codziennie zawsze wieczorem jak m pojdzie spac robie sobie podsumowanie dnia i zapisuje to co wazne...

Witam aniołkowe;*
Przepraszam,za tao już jest z dzieckiem przy piersi.
Staram się was choć podczytywać na telefonie ale nie idzie nic na nim napisać.
Wiem,że znów jakaś osoba podszyła się pod aniołkową-nie życzę jej,żeby jej opisy stały się scenariuszem jej dalszego życia-i tyle.
Witam nowe aniołkowe wśród nas i mam nadzieję,że się jakoś wspólnie pozbieramy.
Ja od kilku dni szukam czegoś dla Nicoli-wkurza mnie ten wieczny śnieg i na dodatek zanim pojedziemy na cmentarz już wszystko zmrożone -nie idzie go zgarnąć no i ostatnio tak się szarpalam,że połamałam jednego aniołka-na dodatek był to aniołek fasolki:( Może mi coś doradzicie chodzi mi po głowie albo solarniany do wyboru;
DESIGNERSKI ANIOŁ ROZMODLONY RÓŻA DIODA LED (2969645036) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Anioł ANIOŁEK z MOZAIKOWYM lampionem (2959199194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub taki z mozliwością na wiosnę wsadzenia kwiatków
DONICZKA SOLARNA ANIOŁKI Z OŚWIETLENIEM (2971204681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
159 ANIOŁ Z ŁABĘDZIEM KWIETNIK FIGURA ANTYKI24 (2944673436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poradzicie coś???

malinka witaj kochana ;) mi osobiscie najbardziej podoba sie ten pierwszy z lampionem. Jak Lenusia ?? sliczna jest a jaka juz duza widzialam zdjecia na fb cudowna. Buziaki dla malutkiej od e-ciotki ;*

reklama
Do góry