reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Bibiana ja sie długo biłam z myslami czy tutaj zamieszczać tą informację bo czytając takie rewelacje nie pomogę Wam w niczym... Wiem że wypisywała tutaj bzdury które zabolały wiele forumowiczek. Nie rozumiem jak można takie rzeczy wymyslać... :no:

To jest jedna i ta sama osoba. Zadałam sobie wiele trudu żeby to sprawdzić dokladnie i nikogo fałszywie nie posądzić o kłamstwo. Mail który jest podany na tamtym forum należy do niej. Po wpisaniu go w wyszukiwarkę wyskakuje dokładnie jej imię i nazwisko oraz zdjęcia które ma również u siebie na Facebooku. Jeśli którąś z Was uraziłam to przepraszam...

Kochane moje może to banalne co napiszę ale ktoś tam u góry wie ile możecie wytrzymać. Bądźcie dzielne.

reklama
Aga spelnienia wszystkich marzen tych malutkich i tych wiekszych, duzo szczescia i milosci :)
images

Aga wszystkiego naj naj najlepszego sto lat usmiechu na twarzy i zdrówka i spełnienia marzeń.

Anne dobrze że napisałaś o tej całej pam, dziewczyna to poprostu gówniara niedojrzała smarkula której się nudzi, pisząc tutaj takie posty, które wymysla kpi sobie z nas i z naszych tragedii, a przede wszystkim z naszych dzieci-ja bynajmniej to tak odczuwam.

Dla naszych dzieci(*)

annie. nie uraziłaś mnie ;-) tak ja dziewczyny piszą, coś nam nie grało wcześniej...dziękujemy za informacje....a ta pam....mam nadzieję, że nigdy nie bedzie musiała przechodzić takiej tragedii jak my....

Aguś i ja życzę wszystkiego naj naj naj, prawko zdałaś więc teraz życzę Ci spełnienia marzeń.

Ja tak jak bibianka mam nadzieje ze ta cala pam nie bedzie musiala przechodzic tego wszystkiego co my...swoja droga ludzie sa okrotni, zeby wymyslac takie historie...

reklama
Do góry