reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Widzę kobietki że sporo się tutaj działo jak mnie nie było...cały czas się zastanawiałam i myslalam o historii pam I nie moglam wierzyć cały czas w to co pisała a zwłaszcza w to że przynosili jej martwe dziecko Trzymam z Wami kobietki,i ja również w to nie wchodzę bo coś tu jednak w tym wszystkim "śmierdzi".

reklama
Bishopka,Mamo Natalki :-) Wszystko jest pod kontrolą.
Kindzi od soboty wieczór bierzemy antybiotyk.Wczoraj zaczęłam jeszcze Kacpra inhalować...
Jak nie przejdzie to trzeba będzie iść.

Powiedzcie mi słuchaliście kiedys swoje malenstwa w brzuszku przez słuchawki lekarskie?ja sluchalam mojej Nataleczki i teraz moje drugie malenstwo.Wspaniale się rusza kochane,bulgocze tak,jakby w wodzie pływało.Sluchalam u męża w brzuszku to on nie ma czegoś takiego więc to zapewne nasz skarb ukochany.

Ściemniać się da.Zależy na kogo się trafi...Jednak nie długo.

Mamo Natalki ja już nie pamiętam. Coś tam próbowałam ale...
To mogą być jelita. Lekarze tak sprawdzają u dzieci ich stan.

Uuu więc to może nie być moje dziecko tylko jelita??zawiodlam się bo tak się cieszylam gdy go tak słucham,to jest takie przyjemne...

A jednak lekka nadzieja jest...wszystko chce robić aby go słyszeć.BOJĘ SIĘ że serduszko mojego skarba może już nie bić.

reklama
Do góry