reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

tekla mi tez mowili lekarze ze 6 miesiecy a jestem po dwoch cieciach... ostatnio moj gin mi okreslil to tak ze macica w ciagu 3 miesiecy jest juz zagojona ale moze potrzebne sa te kolejne 3 miesiace do regeneracji tych tkanek i wogole ja za dwa dni bede 5 miesiecy po CC i jezeli bedzie taka potrzeba bede musiala w okolicach swiat zatestowac choc mysle ze nie no ale zobaczymy co bedzie dalej... rozumiem twoj pospiech teraz jest bardzo swiezo po twoim cieciu , jak rana Ci sie goi w ogole kochana??
ja juz kiedys dawalam tego linka , ktory mnie troche uspokil moze i ty poczytaj...
Kolejna ciąża po cesarskim cięciu - kiedy? - Artykuł - *-spam-*

Ostatnia edycja:
reklama
Weszlam tu zeby sie pożalic, ale gdy przeczytałam nowinę Mamy Natalki to od razu sie uśmiechnęłam. Mamo Natalki, gratuluje z całego serca i życzę Ci spokojnych dalszych 8 mcy ciąży.

Ja tak bardzo tesknie za moja Córeczka, ze żadnymi słowami nie jestem w stanie tego opisać. Codziennie chodzimy do Niej na cmentarz, ale juz bez płaczu. Zdarzaja sie jednak chwile ze emocje biorą górę i wtedy nie jestem w stanie powstrzymać łez.
Teraz wydaje mi sie ze juz nigdy nie bede szczęśliwa. Czytając jednak wasze historie moze w koncu uwierze ze i dla mnie kiedys zaswieci słońce....

Szymusiu, to juz dwa lata. Nie umiem opisać tego co czuję, jak mi przykro, ze Cię nie ma namacalnie z nami ale wiedz, ze kocham Cię w wyjątkowy sposób.
Posyłam dzis do Ciebie moją miłość, moc całusów i dużo urodzinowych słodyczy na dzisiejszy bal...
Mamusia.

Amelko(*)
Aniołeczki(*) milej zabawy...
Starczki- kciuki zaciśnięte

Pola, nadejdzie taki dzień...
Mamo Natalki- moje gratulacje...

Szymusiu
[*]
Kaspianku
[*] Dominiczkiu
[*] Kocham Was !!!
Aniołeczki
[*]

marka1307 rana goi się super (tfu, tfu). Mojej szwagierce rana goiła się ładnych kilka miesięcy. Ciągle jej się coś sączyło i paprało, a teraz jest taka gruba i pomarszczona. Bałam się, że też będzie mi się paprać, ale w tej chwili jestem 6 tyg po cc i nie mogę narzekać. Ani razu nic nigdzie się nie sączyło a od 4 tyg cięcie wygląda już jak zwykła blizna - cieniutka, tylko że ciemna. Smaruję contratubexem.

Aniołkowa
jak przy tej ciąży zaczęliśmy się starać, tez myślałam, że to potrwa. Mąż chciał zacząć po wakacjach bo chcieliśmy wyjechać gdzieś i po drodze wesele mieliśmy naszych najlepszych przyjaciół. I Mówił, że zaczniemy od września. A ja się uparłam, że nie ma na co czekać bo zapewne i tak nie uda nam się tak od razu... no i udało się - w pierwszym cyklu starań. Na wakację nie pojechaliśmy bo ciągłe mdłości odebrały by mi całą radość z wyjazdu, ale na szczescie 3 dni przed weselem jak "ręką odjął" oczywiście nie mogłam szaleć ale było miło. :) Tak jak piszesz, gwarancji zajścia w ciążę w pierwszym cyklu starań nie mam i może się to wydłużyć, ale... może się uda szybko jak za pierwszym razem.

pola. zawsze możesz opisać swoje żale, przykro mi z powodu Twojej straty. Rozumiem tęsknotę...ja nie wiedziałam, że aż tak silne mogą być uczucia...i też mam dni kiedy łzy mi same lecą i nie chcą przestać.
Myślę, że musimy mieć jednak tę nadzieję, że wszystko się ułoży...tak jak kiedyś Gosiule napisała (chyba), musimy być szczęśliwe dla naszych Aniołków...

Weszlam tu zeby sie pożalic, ale gdy przeczytałam nowinę Mamy Natalki to od razu sie uśmiechnęłam. Mamo Natalki, gratuluje z całego serca i życzę Ci spokojnych dalszych 8 mcy ciąży.

Ja tak bardzo tesknie za moja Córeczka, ze żadnymi słowami nie jestem w stanie tego opisać. Codziennie chodzimy do Niej na cmentarz, ale juz bez płaczu. Zdarzaja sie jednak chwile ze emocje biorą górę i wtedy nie jestem w stanie powstrzymać łez.
Teraz wydaje mi sie ze juz nigdy nie bede szczęśliwa. Czytając jednak wasze historie moze w koncu uwierze ze i dla mnie kiedys zaswieci słońce....

Nikolcia (*)

Amelka (*)

Szymusiu....Aniołku kochany na te drugie urodzinki milion kolorowych światełek do nieba (*)(*)(*)

Mamo Natalki gratulacje !!!

Tekla ja w pierwszą ciążę też szybko zaszłam w 4 cyklu...i to były starania tylko z mojej strony:-D a teraz już nawet nie liczę bo już prawie 30 cykl będzie :-( więc nie ma reguły, ale życzę Ci żebys nie musiała tyle czekać:tak:

Pola witaj i tutaj....dziewczyny są cudowne i pomagają jak nikt inny:tak:

Szymusiu Kochany miliony baloników i mnóstwo radości dla Ciebie i Twoich Rodziców w tym szczególnym dniu
ball.gif

Pozdrawiam Wszystkie cieplutko...a dla naszych maluszków (*)(*)(*)

reklama
Do góry