reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dominika u nas też leki nie pomogły tylko troszkę Gabryś mniejsze wzdęcia miał dopiero jak miał ponad trzy miesiące mu przeszło_Ostatnio też miał twardy brzuszek przez trzy dni nie spałam bo tak krzyczał i nic mu nie pomogło ani lekarstwa ani suszarka.a Julcia ma twardy brzuszek jak płacze?

Mamo Natalki ogromne gratulacie i spokojnych 9 miesiecy

Ostatnia edycja:
reklama
MamaLusia będzie dobrze...
Mamo Natalki gratuluję i życzę dużo szczęścia.
Zapewniam Cię też że nie wszyscy księża są skąpi i chytrzy. Boże jak my ich krzywdzimy.Mnie osobiście bardzo to boli.
Dlaczego nie plotkujemy,oczerniamy lekarzy np.? Przecież ksiądz też bierze pieniądze za swoją pracę.

Maluszki (*)

Wiktorku (*)
Olguniu (*)
Karolku (*)
Nikoluś (*)

MamoLusi bedzie dobrze kochana, badz spokojna....

Mamo Natalki Gratulacje i spokojnej ciazy....

Nikolus (*)
Aniołki (*)
Córeczko, kocham Cię i tęsknię (*)
Fasolki, zdrówka ***

MILEGO DNIA ;)

cześć dziewczynki,

U mnie na pogrzebie Wikiego był ksiądz z mojej parafii - franciszkanin, który dawał mi ślub -poprosiłam aby mógł pożegnać mojego synka- nabożeństwo poprowadził bardzo ładnie mówił o Maryji i Jezusie jako matce i synie, i pokazywał że ma Maria także straciła syna i aby brać z niej przykład w cierpieniu i bólu jaki towarzyszy w takiej sytuacji- za nabożeństwo nie wziął ani grosza. A ksiądz z obecnej parafii napewno potraktował by nas inaczej.
Gosia ma racje oni nie maja dzieci i nie umieją nas zrozumieć tylko pokazuja nam przykłady z ewangelii. U mnie na cmentarzu parafialnym zapłaciłam za grób Wikiego 2500 tyś ( była to studzienka , a sama dziura w ziemi kosztowała 500 zł mniej) moja znajoma chował dziecko na cmentarzu komunalnym i zapłaciła 600 zł więc u mnie wogóle w parafii księża lubią pieniążki. Nawet przed kolendą jest rozdawana kartka gdzie było napisane że pieniądze są na remont koscioła należało podać kwote nazwisko i adres- ja oczywiście nienawidze takich nakazów i podałam koperte bez tej kartki- uważam że to szczyt wszystkiego co najgorsze. Zobaczymy w tym roku. Naprawde należy sie modlic za nich.

Mamo Natalki wszystkiego dobrego i oszczędzaj się.

DZiewczynki mam do Was pytanko może któraś rozmawiała z lekarzem ginekologiem, ile musi minąć czasu od jednej cesarki do następnej ciaży (oczywiście jeżeli cesarka była bez komplikacji.

Dla naszych kochanych aniołków(*)
Dla Wikiego(*)

Ewask ​moj ginekolog mowil ze to zalezy jak wyglada blizna po cc mi dal zielone swiatlo po 6 miesiacach wiec to chyba taki minimalny czas od cc do zajscia w kolejna ciaze

Dzieki dziewczynki, moja koleżanka rodziła w kwietniu i jak była w listopadzie u ginekolog to powiedziała że po roku, a ona tak jak my straciła dziecko (jej córeczka umarła na sepsę dzień przed Wiktorem w tym samym szpitalu) teraz bardzo pragnie dziecka a lekarka powiedziała że dopiero od kwietnia dlatego pytam- a jeszcze z tego co się orientuję nie ma żadnych komplikacji.
Dzisiaj ide do lekarza mojego jeszcze jej zapytam co ona sądzi o krótszym czasie niz rok.

Kindzi wytrwałości życzę w rzucaniu palenia :)

MamaLusia przykro mi, że i ty musiałaś dołączyć do grona Aniołkowych Mam. Światełko dla Wojtusia (*). Teraz musi być dobrze, Wojtuś na pewno czuwa nad Wami.

Na szczęscie ja na księdza, który prowadził pogrzeb nie mogę złego słowa powiedzieć.

Nikoluś (*)
Aniołeczki (*)
Córeczko (*)

MamoNatalki gratululuje z całego serca.

reklama
Mamo Natalki GRATULACJE :) trzymam kciuki! rzuciłam palenie z dnia na dzień, tak po prostu postanowiłam, męczyło mnie to fizyczni w sensie kaszlu i bólu w klatce, no i kasa...

Bishopka to przykre, ale tak, bądź dobrej mysli, też trzymam kciuki!

Ja sobie przypomniałam o moim maleństwie jadąc do pracy no i się poryczałam oczywiście! już mni denerwuje to moje zachowanie, wieczne płakanie i lament...

Do góry