reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dominika u nas też leki nie pomogły tylko troszkę Gabryś mniejsze wzdęcia miał dopiero jak miał ponad trzy miesiące mu przeszło_Ostatnio też miał twardy brzuszek przez trzy dni nie spałam bo tak krzyczał i nic mu nie pomogło ani lekarstwa ani suszarka.a Julcia ma twardy brzuszek jak płacze?

Mamo Natalki ogromne gratulacie i spokojnych 9 miesiecy

Ostatnia edycja:
reklama
MamaLusia będzie dobrze...
Mamo Natalki gratuluję i życzę dużo szczęścia.
Zapewniam Cię też że nie wszyscy księża są skąpi i chytrzy. Boże jak my ich krzywdzimy.Mnie osobiście bardzo to boli.
Dlaczego nie plotkujemy,oczerniamy lekarzy np.? Przecież ksiądz też bierze pieniądze za swoją pracę.

Maluszki (*)

Wiktorku (*)
Olguniu (*)
Karolku (*)
Nikoluś (*)

MamoLusi bedzie dobrze kochana, badz spokojna....

Mamo Natalki Gratulacje i spokojnej ciazy....

Nikolus (*)
Aniołki (*)
Córeczko, kocham Cię i tęsknię (*)
Fasolki, zdrówka ***

MILEGO DNIA ;)

cześć dziewczynki,

U mnie na pogrzebie Wikiego był ksiądz z mojej parafii - franciszkanin, który dawał mi ślub -poprosiłam aby mógł pożegnać mojego synka- nabożeństwo poprowadził bardzo ładnie mówił o Maryji i Jezusie jako matce i synie, i pokazywał że ma Maria także straciła syna i aby brać z niej przykład w cierpieniu i bólu jaki towarzyszy w takiej sytuacji- za nabożeństwo nie wziął ani grosza. A ksiądz z obecnej parafii napewno potraktował by nas inaczej.
Gosia ma racje oni nie maja dzieci i nie umieją nas zrozumieć tylko pokazuja nam przykłady z ewangelii. U mnie na cmentarzu parafialnym zapłaciłam za grób Wikiego 2500 tyś ( była to studzienka , a sama dziura w ziemi kosztowała 500 zł mniej) moja znajoma chował dziecko na cmentarzu komunalnym i zapłaciła 600 zł więc u mnie wogóle w parafii księża lubią pieniążki. Nawet przed kolendą jest rozdawana kartka gdzie było napisane że pieniądze są na remont koscioła należało podać kwote nazwisko i adres- ja oczywiście nienawidze takich nakazów i podałam koperte bez tej kartki- uważam że to szczyt wszystkiego co najgorsze. Zobaczymy w tym roku. Naprawde należy sie modlic za nich.

Mamo Natalki wszystkiego dobrego i oszczędzaj się.

DZiewczynki mam do Was pytanko może któraś rozmawiała z lekarzem ginekologiem, ile musi minąć czasu od jednej cesarki do następnej ciaży (oczywiście jeżeli cesarka była bez komplikacji.

Dla naszych kochanych aniołków(*)
Dla Wikiego(*)

Ewask ​moj ginekolog mowil ze to zalezy jak wyglada blizna po cc mi dal zielone swiatlo po 6 miesiacach wiec to chyba taki minimalny czas od cc do zajscia w kolejna ciaze

Dzieki dziewczynki, moja koleżanka rodziła w kwietniu i jak była w listopadzie u ginekolog to powiedziała że po roku, a ona tak jak my straciła dziecko (jej córeczka umarła na sepsę dzień przed Wiktorem w tym samym szpitalu) teraz bardzo pragnie dziecka a lekarka powiedziała że dopiero od kwietnia dlatego pytam- a jeszcze z tego co się orientuję nie ma żadnych komplikacji.
Dzisiaj ide do lekarza mojego jeszcze jej zapytam co ona sądzi o krótszym czasie niz rok.

Kindzi wytrwałości życzę w rzucaniu palenia :)

MamaLusia przykro mi, że i ty musiałaś dołączyć do grona Aniołkowych Mam. Światełko dla Wojtusia (*). Teraz musi być dobrze, Wojtuś na pewno czuwa nad Wami.

Na szczęscie ja na księdza, który prowadził pogrzeb nie mogę złego słowa powiedzieć.

Nikoluś (*)
Aniołeczki (*)
Córeczko (*)

MamoNatalki gratululuje z całego serca.

reklama
Mamo Natalki GRATULACJE :) trzymam kciuki! rzuciłam palenie z dnia na dzień, tak po prostu postanowiłam, męczyło mnie to fizyczni w sensie kaszlu i bólu w klatce, no i kasa...

Bishopka to przykre, ale tak, bądź dobrej mysli, też trzymam kciuki!

Ja sobie przypomniałam o moim maleństwie jadąc do pracy no i się poryczałam oczywiście! już mni denerwuje to moje zachowanie, wieczne płakanie i lament...

Do góry