reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

To prawda kochane nie dziękuje Wam.Zrobie dzisiaj jeszcze jeden test bo jakoś poprostu nie wierzę w to.
Sądzę że jeśli naprawdę jestem to napewno jest to zasługa mojej córci,nie prosiłam jej o nic,rozmawiałam z nią zawsze tylko i niczego nie wymagałam,a tu Boże taki cud się spełnia.napewno to zasługa mojej najdroższej gwiazdeczki,jutro muszę koniecznie do niej iść!!!

reklama
Mamo Natalki mega gratulacje ;) piękny prezent na święta ;)

Dzięki dziewczyny za te wszystkie miłe słowa. Dzisiaj już raz dzwoniłam na patomorfologie - oczywiście nie było pani profesor i mam zadzwonić przed 13, zatem zadzwonię....

Ja miałam cc w styczniu. Lekarze mi mówili, że kolejny poród powinien się odbyć po 1,5-2 latach od cc. Pod koniec lipca poszłam do lekarza zapytać czy już możemy się starać o maluszka. Obejrzał bliznę, powiedział, że jest dobrze zrośnięta i że nie ma przeciwwskazań. W ciążę zaszłam 3 października czyli ponad 8 mcy po cc. Teraz oprócz kontroli maluszka lekarz zawsze patrzy czy z blizną wszystko oki.

Witam kochane :*

Mamo Natali kochana bardzo Wam gratuluje!!!!! zycze spokojnych 9 miesiecy :-) alez sie ciesze :-):-)

mnie chyba jakies przeziebienie bierze... ehh:-(leze pod kołderka obok mam ciepla herbatke z cytrynka i miodzikiem .. mysle ze nie rozłozy mnie kompletnie , bo strasznie pracowity miesiac mamy w pracy ...

ja nigdy nie paliłam i nie mam z tym problemów :-)

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki niebiańskie(*)

ja palilam , dziewczyny dwa razy rzucalam ale drugi raz byl ostateczny i do dzis mam spokoj nie powiem ze jak jestem na skraju zalamania ze nie pomysle o papierosie , bo pomysle ale nie ruszam ani nie mam zamiaru poprostu organizm jeszcze sam tak reaguje ... ale da sie bez tego zyc...
moniko kochana wygrzewaj sie:* moj mlody tez cos mi pokaszluje:/

Marka ja też drugi raz rzucam :) mam nadzieję, że tym razem na zawsze :) chociaż czasem do kawy brakuje mi fajeczki...

ja palilam , dziewczyny dwa razy rzucalam ale drugi raz byl ostateczny i do dzis mam spokoj nie powiem ze jak jestem na skraju zalamania ze nie pomysle o papierosie , bo pomysle ale nie ruszam ani nie mam zamiaru poprostu organizm jeszcze sam tak reaguje ...

reklama
EWASK mi ordynator szpitala w którym leżałam powiedział, że w kolejną ciążę mogę zajść po 6 miesiącach od cc. Z kolei znajoma położna powiedziała mi że najlepiej odczekać rok-dwa żeby wszystko się dobrze zrosło, ponieważ później będą monitorować bliznę i jak będzie za cienka będą musieli zakończyć ciążę wcześniej i wcześniak będzie... jak byłam u tego lekarza na kontroli niecałe 4 tyg po cc spytałam jeszcze raz o kolejną ciążę bo już myślałam, że coś pokręciłam, ale on powiedział, że nie widzi żadnych przeciwwskazań żeby zajść w kolejną ciążę po pół roku. A ja już sama nie wiem z tego wszystkiego co mam robić... tak bardzo pragnę miec dziecko. Chciałabym się zacząć starać jak najwcześniej!!!! Ale z drugiej strony boję się, że te 6 mies. jednak za wcześnie.

Do góry