reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Szymusiu
images
​dla Ciebie malenki

reklama
Witajcie kobietki

Dla Szymusia najjaśniejsze światełko do nieba,napewno wszystkie aniołeczki świętują urodzinki i bawią się jak najlepiej
[*]

Nie dziekuje Wam kochane za gratulacje,ustaliłam sobie wizytę dzisiaj na 17 grudnia,jakos mi się udało nawet załapać przed świętami do lekarza.Ale to lepiej będe spokojniejsza i zobaczymy czy się wszystko potwierdzi.
Najbardziej to martwi mnie to że nie zeszła mi opuchlizna z dziąsła,wybrałam wszystkie antybiotyki wcześniej ale nie zeszła a teraz znowu się zaczyna robić.A jeak jestem w ciąży to chyba już nic nie mogę zrobić,w dodatku mam do dentysty na 9 stycznia do wyrwania,niewiem co z tym bedzie.Przeciez nie będe chodzić cała ciąże z bólem zęba.Niewiem sama co mam robić,mam ogromny problem z tym niestety.Dzisiaj wybieramy się do córci odwiedzić ją,bardzo mi jej brakuje i ogromnie za nią tęsknie.
Dla mojej córci Natalki
[*]
Dla wszystkich aniołeczków w niebie
[*]

a no własnie nie mogę teraz nic zrobić,byłam niedawno własnie to przepisał antybiotyk ale znowu się wznowiło wszystko,a w dodatku teraz musze chronic swoją fasolkę i chyba nie da się nic zrobić.Ale przeciez nie będe chodzić ze spuchniętym dziąsłem 9 miesiecy?Nie wytrzymam tyle czasu.

reklama
Witam was kochane

ehh tak sie zbierało az mnie rozłozyło na całego... w pracy wziełam 2 dni urlopu zeby to wylezec choc troszke .. ale w sobote niestety musze wracac do pracy ...:-(

kochane co do ciazy po cc to ja tez gdzies słyszałąm ze jesli wszystko jest wporzadku to mozna zaczac sie starac juz po 6 miesiacach ... ale wiadomo tez ze im dłuzej organizm odpocznie i dojdzie do siebie tym lepiej ... Zycze wam wszystkim szybkich zajsc w ciaze i zdrowych maluszkow :-) ahh jakby chciałą zeby na swieta kolejne z was pojawiały sie z dobrymi nowinami :-)

Szymonku kochany kolorowe swiatełka i baloniki dla Ciebie (*)(*)
kolorowe-baloniki-na-tle-nieba.jpg

Aniołeczki bawcie sie swietnie :-)

Karoleczku (*)
Aniołeczki(*)

Do góry