reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Szymusiu
images
​dla Ciebie malenki

reklama
Witajcie kobietki

Dla Szymusia najjaśniejsze światełko do nieba,napewno wszystkie aniołeczki świętują urodzinki i bawią się jak najlepiej
[*]

Nie dziekuje Wam kochane za gratulacje,ustaliłam sobie wizytę dzisiaj na 17 grudnia,jakos mi się udało nawet załapać przed świętami do lekarza.Ale to lepiej będe spokojniejsza i zobaczymy czy się wszystko potwierdzi.
Najbardziej to martwi mnie to że nie zeszła mi opuchlizna z dziąsła,wybrałam wszystkie antybiotyki wcześniej ale nie zeszła a teraz znowu się zaczyna robić.A jeak jestem w ciąży to chyba już nic nie mogę zrobić,w dodatku mam do dentysty na 9 stycznia do wyrwania,niewiem co z tym bedzie.Przeciez nie będe chodzić cała ciąże z bólem zęba.Niewiem sama co mam robić,mam ogromny problem z tym niestety.Dzisiaj wybieramy się do córci odwiedzić ją,bardzo mi jej brakuje i ogromnie za nią tęsknie.
Dla mojej córci Natalki
[*]
Dla wszystkich aniołeczków w niebie
[*]

a no własnie nie mogę teraz nic zrobić,byłam niedawno własnie to przepisał antybiotyk ale znowu się wznowiło wszystko,a w dodatku teraz musze chronic swoją fasolkę i chyba nie da się nic zrobić.Ale przeciez nie będe chodzić ze spuchniętym dziąsłem 9 miesiecy?Nie wytrzymam tyle czasu.

reklama
Witam was kochane

ehh tak sie zbierało az mnie rozłozyło na całego... w pracy wziełam 2 dni urlopu zeby to wylezec choc troszke .. ale w sobote niestety musze wracac do pracy ...:-(

kochane co do ciazy po cc to ja tez gdzies słyszałąm ze jesli wszystko jest wporzadku to mozna zaczac sie starac juz po 6 miesiacach ... ale wiadomo tez ze im dłuzej organizm odpocznie i dojdzie do siebie tym lepiej ... Zycze wam wszystkim szybkich zajsc w ciaze i zdrowych maluszkow :-) ahh jakby chciałą zeby na swieta kolejne z was pojawiały sie z dobrymi nowinami :-)

Szymonku kochany kolorowe swiatełka i baloniki dla Ciebie (*)(*)
kolorowe-baloniki-na-tle-nieba.jpg

Aniołeczki bawcie sie swietnie :-)

Karoleczku (*)
Aniołeczki(*)

Do góry