reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
DLA DOMINICZKI-OGROMNE GRATULACJE, A JULCI ZYCZYMY DUZO ZDRÓWKA!!!!!!!!!! No to mamy dzieci urodzone prawie w tym samym czasie.

Bibi- Filipcio jest na pewno dumny ze swojej mamusi. Też uwielbiam jak o nim piszesz. Na nasze planowane spotkanko musisz zabrać duzo zdjec Synia.

Dominiczko wielkie gratulacje!!!!Tak sie bardzo cieszę z waszego szczęścia!!!

A my z mężem dzisiaj tak jak planowaliśmy zrobiliśmy porządek na pomniczku małej,tylko zmieniłam kwiaty sztuczne na nowe a żywego jutro postawimy,i przykleimy aniołka,oby nic nie ukradli bo ostatnio spodobał się im nawet taki mały aniołek.
A co u Was kobietki?Jutro czeka nas bardzo smutny i przykry dzień,oby on minął nam jak najszybciej kochane
unhappy.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Domi gratulacje :)) a dla Juleczki duuuuzo zdrowka ;))

Mamo Natalki śliczny stroik

Kaju tak jak pisała Bibi liczy sie pamięć.... Uczucia a Twija kruszyna wie ze Ja kochasz bardzo

Domi miała CC?

Iwonko a jak Ty sie czujesz? Wszystko sie dobrze goi?? Jak Antos?;)

reklama
Do góry