reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
mamaszymusia2
Każdemu Aniołeczkowi posyłam na jego chmureczkę kolorwoego balonika z niegasnącym płomykiem wiecznej nadziei i pamięci (*)
Syneczku (*)
Syneczku (*)
Witam kochane przepraszam za moja nieobecnosc ale wiece rodzinka sie zjechała i troche zamieszania jest praktycznie w domu nas nie ma ..
MAMOLINKA moj Karolke ma takiego solarnego aniołka :-) dostał od babci :-)
kochane nasze małe aniołeczki dla kazdego z was kolorowe światełka (*)(*)(*)(*)
mamolinka90
Witam kochane przepraszam za moja nieobecnosc ale wiece rodzinka sie zjechała i troche zamieszania jest praktycznie w domu nas nie ma ..
Jest przepiekny ten Aniolek... Ja zaluje, ze nie mam gdzie postawic takiego
Zycze duzo sily w dzisiejszym dniu oraz w kolejnych zimnych , gdy wieczory tak szybko nas zastaja i mam zbyt duzo czasu na rozmyslanie ... Dla Twojego Karolka (*)(*)(*)
kaja2010
Dla Was Aniołki milion kolorowych światełek (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Smerfetka*
Dominiczko GRATULACJE !!!! Juleczko witaj na swiecie malenka ))
Anioleczki milion swiatelek dla Was (**********)
Dziewczynki ja dzis jestem wykonczona przeplakalam cala msze na cmentarzu, najchetniej poszlabym spac ale niestety jestesmy u znajomych i nic z tego. Wieczorkiem jedziemy jeszcze na cmentarz...
Buziaki dla Was Aniolkowe Mamy
Anioleczki milion swiatelek dla Was (**********)
Dziewczynki ja dzis jestem wykonczona przeplakalam cala msze na cmentarzu, najchetniej poszlabym spac ale niestety jestesmy u znajomych i nic z tego. Wieczorkiem jedziemy jeszcze na cmentarz...
Buziaki dla Was Aniolkowe Mamy
reklama
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Witam Was kobietki
Znam ten list aniołka do mamusi,jest bardzo smutny i wzruszający :-(
Dzisiaj mam bardzo cieżki dzień,bylismy rano u córci i teraz dopiero niedawno od niej wrócilismy.Ma piekny kochane domek,pełno kwiatów bo parę sztucznych,wianuszek,żywe kwiaty od NAS i pełno świeczek,Boże u żadnego malenstwa tyle nie widziałam świeczuń co u mojego dzieciątka.Muszę pozbierać mysli kochane...dzisiaj na pisania się nie nadaję...napiszę do WAS jutro :-((
Zapalam światełeczka dla naszych ukochanych WSZYSTKICH aniołków
[*]
zapalam światełeczka dla naszych wszystkich ukochanych aniołeczków
[*]
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Znam ten list aniołka do mamusi,jest bardzo smutny i wzruszający :-(
Dzisiaj mam bardzo cieżki dzień,bylismy rano u córci i teraz dopiero niedawno od niej wrócilismy.Ma piekny kochane domek,pełno kwiatów bo parę sztucznych,wianuszek,żywe kwiaty od NAS i pełno świeczek,Boże u żadnego malenstwa tyle nie widziałam świeczuń co u mojego dzieciątka.Muszę pozbierać mysli kochane...dzisiaj na pisania się nie nadaję...napiszę do WAS jutro :-((
Zapalam światełeczka dla naszych ukochanych WSZYSTKICH aniołków
[*]
zapalam światełeczka dla naszych wszystkich ukochanych aniołeczków
[*]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: