reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Zgodnie z umowa dodatkowe światełko od Wszystkich zapalone

u nas dzis lalo ale rano tak mówiłam do Kubulka zeby chociaż na 14 jak będziemy u niego na mszy na cmentarzu nie padało i wyobraźcie sobie ze gdy przyszlismy na cmentarz niedosc ze przestało lac to nawet sie rozjasnilo

Kocham Cie mój Skarbie (***)

Witam kochane;)
Za wczoraj
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] Na cmentarzu zapaliłam największy znicz z myślą o Waszych aniolkach.
Mama Aniołeczka Natalki własnie doczytałam o chrzestnej twojego aniolka u nas też juz chrzesna była wybrana i teraz mam problem bo mama moja nalega,zebym właśnie bratowa na chrzesna dla Lenki wzięła a dla mnie to już zawsze będzie chrzesna Nicolki i nic tego nie zmieni nawet to,że chrztu nie było.
Bibi ja tez zawsze uwielbiam czytać o Filipku a szczegolnie o twoich siostrzeńcach jak o nim pamiętają i mowią.
musze wam napisać,że doszedl koło Nicolki kolejny aniołek jak byliśmy to wszystkie grobki były przysypane sniegiem ale odgarnełam i z tego nowego śnieg ale nie umiałam powiedzieć mojemu czy to chłopiec-po prostu ścisnęlo mnie tak w gardle i od razu się popłakałam i pomyslałam o Tobie Ewunia -ten chłopiec żył rok i dwa miesiące:((((Piękne duże zdjecie stoi i cudowne anioly-mam nadzieję,że nikt ich nie ukradnie im.

A dla mnie wczoraj wbrew wszystkiemu był wesoły dzień bo Nicola po raz kolejny dała znać o swoim istnieniu;-jadąc na cmentarz powiedziałam,że kupimy baloniki dla Lenki i Nicoli i szlag mnie trafił bo nie było ani jednego stoiska z balonami:(( Kupiłam znicze do dziadkow ale dla dzieci nie wpadły mi w ręce żadne i jak nigdy poszłam po znicze na sam koniec przy wejściu i jak kupowałam znicze to podszedł do nas starszy pan z BALONAMI:))) Już odjeżdzał ale niósł balony dla sprzedawczyni bo pilnowała mu stanowiska.Dla mnie to było oczywiście działanie Nicoli-to Ona go przyprowadziła -oczywiscie juz z samochodu wyciagaliśmy dla dziewczynek baloniki no i fruwa u Nicoli balonik przywiazany do rączki;) Przynajmniej jeszcze fruwał jak wieczorem do niej wróciliśmy:)))))

Faktycznie, to ewidentne znaki, że Nikolka czuwa i jest wszędzie.
U nas było tak jak u Forgusi, przez cały czas pobytu na cmentarzu nie spadła ani kropla, a jak odjeżdżaliśmy, to się strasznie rozlało, jakby ktoś płakał takimi wielkimi grochami.........

Uwielbiam te jej znaki.
U nas zaczęło kropić tak jak u was przy wyjściu ze cmentarza jak tylko wsiedliśmy do auta to się rozpadało a po 20 jadąc na cmentarz padało ostro a jak dojechaliśmy przestało;) Te nasze maluszki to mają względy u Pana Boga z pogodą:)

EWUNIA Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Niech się spełnią Twoje marzenia.Duzo spokoju,miłości i nadziei Ci życzę

Wtajam się z kawą i bólem głowy.Chyba mnie coś rozbiera.

U nas była wczoraj piękna pogoda.Cały dzień świeciło słoneczko....Tylko wiatr wiał.Zaczęło padać jak wróćiliśmy do domu wieczorem po powrocie z cmentarza.Gdzieś po 18.

Iza niesamowite.

Zajrzyjcie na g i proszę żeby każda która naprawdę chce niech napisze.

Ostatnia edycja:
Ewa wszystkiego najlepszego, dużooo zdrówka, spełnienie marzeń i ty wiesz czego jeszcze :)

U nas też wczoraj pogoda ładna była. Dopiero późnym popołudniem zaczęło padać. Iza to na pewno znak od Nicoli.
Bibi ty nie masz za co dziękować tylko częściej pisz o nim :).

A do mnie właśnie jedzie moja siostra i zostanie cały weekend:tak:.

Andrzejku (*)
Aniołki (*)

reklama
Ewuniu samych pogodnych chwil w życiu i spełnienia najskrytszych marzeń :happy2:
images.jpeg

Do góry