reklama
Witam kochane moje
Marka kochana ja cie rozumiem doskonale <przytulam> tez moje mysli cały czas krazyły wokół szybkiego zajscia w ciaze.. ale musiałam uzbroic sie w cierpliwosc... i do tego doszedł jeszcze ogromny strach o to ze znowu sie moze wszystko powtorzyc... a tego nie przezyłabym... dalej sie panicznie boje... ale pocichutku wierze ze bedzie dobrze...:-)
Bishopka kochana a ty jak sie czujesz??
Karolku syneczku(*)
Aniołkowa bando(*)
Marka kochana ja cie rozumiem doskonale <przytulam> tez moje mysli cały czas krazyły wokół szybkiego zajscia w ciaze.. ale musiałam uzbroic sie w cierpliwosc... i do tego doszedł jeszcze ogromny strach o to ze znowu sie moze wszystko powtorzyc... a tego nie przezyłabym... dalej sie panicznie boje... ale pocichutku wierze ze bedzie dobrze...:-)
Bishopka kochana a ty jak sie czujesz??
Karolku syneczku(*)
Aniołkowa bando(*)
sylwetka74
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki
światełka dla naszej Bandy [***]
światełka dla naszej Bandy [***]
marka1307
mama aniołka Michałka
hej dziewczynki ja juz po wizycie wiec tak lekarz powiedzial ze moja blizna jest ladnie zablizniona ze tak naprawde po 3 miesiacach blizna jezeli nie ma w miedzy czasie zadnych powiklan jest juz na tyle trwala i mocna ze jest juz zagojona , dal mi do zrozumienia ze mozna sie starac z tym ze z drugiej strony powiedzial ze dobrze by bylo gdybym sie skonsultowala z kardiologiem czy w koncu jest ten przeciek czy nie zeby sie okreslili bo nie moze byc tak ze jeden mowi ze przewod sie zamknol a drugi ze jednak jest niewielki przeciek , ale teraz to ja mam metlik w glowie ....
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Witam Was kochane :-)
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
hej dziewczyny i ja sie z wami witam... nie mialam wczesniej laptopa i nie mialam jak napisac... w piatek trafilam do szpitala, mam skurcze ale lekarze nie chca robic jeszcze cc bo jest za wczesnie, jakos to wszystko opanowuje a przynajmniej probuje opanowac i sie nie stresowac zeby malenstwo nie bylo od razu nerwowe
Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*][*}
[*]
[*]
Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*][*}
[*]
[*]
Smerfetka*
Fanka BB :)
dziewczynki ;*
Dominiczka spokojnie bedzie dobrze, jestes pod kontrola, a co lekarze mowia kiedy ewentualnie CC??
marka ale to gin nie powiedzial Ci jednoznacznie czy mozesz zaczac staranka? trzeba bylo go otwarcie zapytac ??
Anioleczki (***)
Coreczko (***)
Fasolki, zdrowka ****
MILEGO DNIA
Dominiczka spokojnie bedzie dobrze, jestes pod kontrola, a co lekarze mowia kiedy ewentualnie CC??
marka ale to gin nie powiedzial Ci jednoznacznie czy mozesz zaczac staranka? trzeba bylo go otwarcie zapytac ??
Anioleczki (***)
Coreczko (***)
Fasolki, zdrowka ****
MILEGO DNIA
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
Domi- trzymajcie się, wszystko będzie dobrze! Kciuki zaciśnięte! Buziaki dla Was i informuj nas co się dzieje, oki?
reklama
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
nie mowia kiedy cc, chcieli by zeby minelo troche 9 miesiaca a to dopiero poczatek, na dobrej drodze jest to ze malutka jest tydzien wieksza (tak przynajmniej wyszlo na usg, ze jest wielkosci jak na 37tc) wiec zawsze to tydzien
Podziel się: