reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witajcie
Ewuś, termin mam na 04.04, więc jeszcze dużo czasu mam.
Monilko, czuję się aż za dobrze, aż się boję, że to zbyt pięknę aby mogło byc prawdziwe.
Dominiko, trzymam kciuki, a jeśli Cię, to pocieszy, to ostatnio moja znajoma urodziła w 36 TC, czyli wcześniak, a mała dostała 10 pkt i po 3 dniach wyszła do domu, jak noworodek urodzony o czasie.

Kochane możecie mi napisać jeszcze raz te ciekawe książki,tytuły ich i autorów,jutro sobie może coś wypożyczę ;-)

Dzien dobry :)

siedze z kawusia i mysle o dniu jutrzejszym... kompletenie nie mam pomysłu na jutrzejszy wieczorek ...;-)

miłego dnia ;*

Karolku (*)
Aniołeczki(*)

Mamo Natalki:
Chata
Niebo istnieje naprawdę
Szata
Głos w wietrze
Echo w ciemności
Zraniony Pasterz
Listy do Boga

Alibi na szczęście