reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

domi wszystkie wierzymy ze bedzie dobrze :) a jesli wyszlo ze jest tydzien wieksza to jeszcze lepiej kochana:* buziaczki i trzymaj trzymaj niech rosnie kruszynka:)
Aniolkowa no wiem ze moglam zapytac wprost ale sama niewiem dlaczego tego nie zrobilam i bylo tak ze weszlam musialam mu sie przypomniec ze jestem po dwoch cc a on krzyknol na dzien dobry 2 lata odczekac pozniej mowilismy o Michalku i ja powiedzialam ze my chcielismy sie starac jak najpredzej a on na to ze wlasnie w ciagu 3 mieisecy macica zdarzy sie zagoic i jest juz mocna i elastyczna i stabilna i tlumaczyl jak to wyglada pozniej zaczol mowic o tym kardiologu

reklama
Doiminika a ty w szpitalu jesteś czy w domku? Bierzesz jakieś leki, żeby zahamować skurcze?
Super, że maleństwo jest duże. Pomodlę się za was, wszystko będzie dobrze. Proszę informuj nas nabieżąco.

Marka a może idz do jeszcze jakiegoś ginekologa na konsultacje

Aniołki (*)

tez myslalam nad ta opcja od kilku lekarzy w ogole od odejscia Michalka slyszalam 6 miesiecy musi pani poczekac , ten ginekolog u nas bardzo wielu kobietom uratowal malenstwa nawet nie kieruje do naszego szpitala bo wie jak tutaj nas olewaja jezeli go cos niepokoi wysyla do innego moze brzydkiego ale z dobra opieka mojej siostrze takze uratowal synka bo tez by urodzila w 6 miesiacu o ile nie doszlo by do czegos gorszego ogolnie ma kolejki takie i to prywatnie i na fundusz ze szok kobiety go zachwalaja opowiadaly dzisiaj jak im pomogl i wogole to jest lekarz nie z pierwszej lapanki moze tez jest cos w tym co on mowi , ja jednak z ciezkim sercem wiem ze dobrze jeszcze troche odczekac. mowil tez ze anty mi dac nie moze bo tabletki odpadaja z powodu serducha a spirali po drugiej CC przynajmniej on nie zalozy usmiechnol sie i powiedzial ewentualnie zostaja pani gumeczki:)

ale jestem troche spokojniejsza jakas ale przekichane mam tylko gumki moga byc anty no ale w sumie to ja nigdy nie bylam za tabletkami no a jak spirala odpada to nie mam raczej wyboru

a ja juz sama niewiem co mam myslec sprobuje dotrzymac do tych 6 miesiecy , przynajmniej z taka opinia u lekarzy spotykalam sie czesciej no i przed wiadomo musze zbadac jak blizna sie zachowuje..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czytalam artykul Kolejna ciąża po cesarskim cięciu - kiedy? - Artykuł - *-spam-* wiec moze cos faktycznie jest w tym co mowil ale nie zaprzeczam ze pewnie im dluzej tym lepiej , jak macie ochote to przeczytajcie artykul

kaju tak wlasnie chce zrobic mysle ze w ciagu dwoch miesiecy zajme sie tym kardiologiem i badaniami a pozniej zrobie co mam robic:) a tez nikt nie powiedzial ze za pierwszym zamachem nam sie uda wiec licze sie z tym ze moze to byc nawet dluzszy czas...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Domi mocno trzymam kciuki:tak:

Marka cieszę się że jest ok a o kardiologa zadbaj,tzn. o swoje serduszko:tak:

Dziewczyny za chwilę napiszę coś na g i bardzo proszę byście podzieliły się swoją opinią.

Do góry