reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

domi wszystkie wierzymy ze bedzie dobrze :) a jesli wyszlo ze jest tydzien wieksza to jeszcze lepiej kochana:* buziaczki i trzymaj trzymaj niech rosnie kruszynka:)
Aniolkowa no wiem ze moglam zapytac wprost ale sama niewiem dlaczego tego nie zrobilam i bylo tak ze weszlam musialam mu sie przypomniec ze jestem po dwoch cc a on krzyknol na dzien dobry 2 lata odczekac pozniej mowilismy o Michalku i ja powiedzialam ze my chcielismy sie starac jak najpredzej a on na to ze wlasnie w ciagu 3 mieisecy macica zdarzy sie zagoic i jest juz mocna i elastyczna i stabilna i tlumaczyl jak to wyglada pozniej zaczol mowic o tym kardiologu

reklama
Doiminika a ty w szpitalu jesteś czy w domku? Bierzesz jakieś leki, żeby zahamować skurcze?
Super, że maleństwo jest duże. Pomodlę się za was, wszystko będzie dobrze. Proszę informuj nas nabieżąco.

Marka a może idz do jeszcze jakiegoś ginekologa na konsultacje

Aniołki (*)

tez myslalam nad ta opcja od kilku lekarzy w ogole od odejscia Michalka slyszalam 6 miesiecy musi pani poczekac , ten ginekolog u nas bardzo wielu kobietom uratowal malenstwa nawet nie kieruje do naszego szpitala bo wie jak tutaj nas olewaja jezeli go cos niepokoi wysyla do innego moze brzydkiego ale z dobra opieka mojej siostrze takze uratowal synka bo tez by urodzila w 6 miesiacu o ile nie doszlo by do czegos gorszego ogolnie ma kolejki takie i to prywatnie i na fundusz ze szok kobiety go zachwalaja opowiadaly dzisiaj jak im pomogl i wogole to jest lekarz nie z pierwszej lapanki moze tez jest cos w tym co on mowi , ja jednak z ciezkim sercem wiem ze dobrze jeszcze troche odczekac. mowil tez ze anty mi dac nie moze bo tabletki odpadaja z powodu serducha a spirali po drugiej CC przynajmniej on nie zalozy usmiechnol sie i powiedzial ewentualnie zostaja pani gumeczki:)

ale jestem troche spokojniejsza jakas ale przekichane mam tylko gumki moga byc anty no ale w sumie to ja nigdy nie bylam za tabletkami no a jak spirala odpada to nie mam raczej wyboru

a ja juz sama niewiem co mam myslec sprobuje dotrzymac do tych 6 miesiecy , przynajmniej z taka opinia u lekarzy spotykalam sie czesciej no i przed wiadomo musze zbadac jak blizna sie zachowuje..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czytalam artykul Kolejna ciąża po cesarskim cięciu - kiedy? - Artykuł - *-spam-* wiec moze cos faktycznie jest w tym co mowil ale nie zaprzeczam ze pewnie im dluzej tym lepiej , jak macie ochote to przeczytajcie artykul

kaju tak wlasnie chce zrobic mysle ze w ciagu dwoch miesiecy zajme sie tym kardiologiem i badaniami a pozniej zrobie co mam robic:) a tez nikt nie powiedzial ze za pierwszym zamachem nam sie uda wiec licze sie z tym ze moze to byc nawet dluzszy czas...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Domi mocno trzymam kciuki:tak:

Marka cieszę się że jest ok a o kardiologa zadbaj,tzn. o swoje serduszko:tak:

Dziewczyny za chwilę napiszę coś na g i bardzo proszę byście podzieliły się swoją opinią.

Do góry