reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć dziewczynki,
Miłego dnia i od rana wszystkim życzę usmiechu i dużo słonka.

Gosiu a co u Iwonki?

Dla naszych wszystkich dzieciaczków milion kolorowych światełek(***********)

reklama
Gosiu, dzięki za tytuły, będę szukała. Poleciłyście przeczytanie "Chaty" - wspaniała! "Szata" równie wspaniała. Balsam na rany dla Aniołkowych Mam, chociaz opowiada o .....

Witam kochane :*

wczoraj korzystalismy z pieknej pogodyi zrobilismy sobie z tesciami i rodzinka prazone na działce :-) przyjemnie było sobie tak posiedziec....

w czwartek mamy 4 rocznice slubu...hmmm zadnego pomysłu nie mam na ten dzien...a akurat trafiło tak ze w czwartek mam dzien wolny od pracy :-) cos wymysle ...;-)

dzis na 14 do pracy niechce mi sie jakos.. lenia złapałam ...

Karolku syneczku moj najukochanszy (*)
Filipku(*)
Amelko(*) - aniołkowej mamy Amelki
Kubusiu (*) Frogusi
Wiktorku(*)
Alanku(*)
Januszku(*)
Karolku(*) , iskiereczko(*) Gosi
Olguniu(*)
Kubusiu(*)-sylwetki
Nikolka(*)
Michałek(*)
Szymonek(*)
Amelko(*)-Bartkowej
Andrzejku(*)
Piotrusiu(*)
Juleczka(*)
Aniołku (*) Malinki

dla naszych bobaskow kochanych , iskiereczej cudownych (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

ja jutro ide do gina zobaczyc jak z moja blizna , wiecie ze mam glupia nadzieje ze powie mi cos dobrego w sensie moze pani sie starac ale wiem ze powie ze przynajmniej jeszcze raz tyle musze poczekac:(

Marka kochana bede trzymac kciuki za jutrzejsza wizyte i gina..oby wszystko było ok :-) rozumiem Cie doskonale ja tez marzyłam o jak najszybszym zajsciu w ciaze po utracie Karolka ... tez miałam cc ... ale lekarz przemowił mi do rozsadku ze im dłuzej odczekam tym bedzie lepiej i wiecej czasu bede miała na zrobienie wszystkich badan tak aby upewnic sie ze nic nie stoi na przeszkodzie i aby w razie czegos nie miec wyrzutow sumienia ze czego sie nie zrobiło... teraz mija 16 miesiecy od cc a ja nadal chce czekac ... tezn chcemy poczekac do marca... jak nadal wszystkie wyniki badan beda dobre to zaczniemy staranka :-) wiem ze do marca jeszcze duzo czasu ale jesli wytrzymałam tyle to te pare miesiecy nie zrobi mi roznicy...

reklama
Do góry