reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kochane witajcie:-)
Mnie równiez wiele sób doradzało abym wzięła pieniądze które się nam należą ale niechciałam ich i postanowiłam tak własnie zrobić...nie ma mojego dzieciątka ze mną a gdyby się inaczej wszystko potoczyło to napewno bym z tego skorzystała...trudno jak je sobie ktoś inny wzioł ale mam czyste sumienie i postanowiłam że tak postąpie bo strata mnie bardzo bolała i boli do tej pory :-(((

reklama
Gosiulek wszystkiego dobrego,spełnienia marzeń kochana!!!

Dla naszych aniołeczków(*)(*)(*)
Aj na naszą służbę zdrowia to się nie wypowiadam to jedna wielka porażak i nic więcej.

Dziewczyny tak czytam i że jak becikowe się należało??? Pierwszy raz słyszę to...

Dobranoc Wam życzę i miłej niedzieli

Za każde żywo narodzone dziecko należy sie becikowe, składa sie do mopsu akt urodzenia oraz zaswiadzczenie od lekarza o conajmniej 3 wizytach u ginekologa z czego co najmniej 1 w każdym trymestrze

Za wczoraj
Piotrusiu (*)
Andrzejku (*)
Na dzisiejszy dzionek
Szymonku(*)
Alanku (*)
Anielskie Przedszkole (*)

Witam z poranna kawusią. Kochane, przeczytałam "Szatę", dosłownie pochłonęłam ją w 4 doby, 540 stron drobnym maczkiem. Jestem urzeczona, polecam każdej z Was tę lekturę. Niesamowite uczucia ...

reklama
Hej

Elomelo czytałam ją jeszcze w liceum. Piękna. Z tej serii polecam jeszcze Wielkiego Rybaka.Podobne i równie piękne to: Głos w wietrze, Echo Ciemności i jest jeszcze trzecia częśc tej Trylogii.

Filipku (*)
Kubusiu (*)
Januszku (*)
Aniołku Malinkowy (*)
Piotrusiu (*)
Andrzejku (*)
Szymonku (*)
Alanku (*)

Do góry