reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Cześć kobietki
Co porabiacie??

WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO GOSIU :-))))

Załączniki

• 224.jpg
    224.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmmm... cos sie ostatnio mijamy dziewczyny, albo wy ze mna sie mijacie.
jak nie mam czasu albo nie mam jak wejsc na forum to pozniej muszze was nadrabiac nie wiadomo ile stron,a jak dzisiaj mam czas i mam mozliwosci wchodzenia na forum to tu pusto:(

wiazaneczka dla Nikosi gotowa juz cement zastygl wiec musze jeszcze kwiaty rozlozyc i koniec:) ale nie wiem co jeszcze kupic albo zrobic

reklama
Hej ja wczoraj mialam ciezki dzien najpierw kolezanka sie odezwala na fejsie kiedy mam rozwiazanie masakra ,potem przesadzilam z kawa bo bromergon i kawa to nie najlepsze zestawienie ,a na wieczor przyjechali znajomi z corcia ktora miala 2 tygpozniej urodzic sie od mojego synusia ale synus zrobil mamusi przykra niespodziankei urodzil sie 3 miesiace wczesniej i w sumie pierwszy raz wzielam mala na rece choc wczesniej sie tez widywalismy to powiem Wam ze lezki mi stanely bo jak by nie patrzec to moj synus teraz by byl w wieku corci znajomych oj jakie to zycie nie sprawiedliwe a mam pytanko chodzicie do jakegos psychologa bo ja sie zastanawiam czy sie nie wybrac bo w dzien to jeszcze sobie radze ale nocki to nie przespane ,albo koszmary ,albo mam jakies leki ze ktos chodzi po domu jakies obsesje mam sama juz nie wiem co robic a pozatym bylscie po porodzie tez na skroconym macierzynskim bo ja jestem a umowe mialam do dnia porodu i juz do pracy nie moge wrocic i niedlugo musze sie udac do urzedu pracy po kuroniowke

Do góry