reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Bry!

Czas tak strasznie przecieka mi przez palce...
Wczoraj też byłam z myślami i z Wami i z Naszymi Aniołeczkami.Byłam u Alanka posprzątałam kupiłam mu kwiaty,kolejnego Aniołka...sama moj m nawet nie pamięta że jest taki dzien...
W sobotę ochrzciliśmy Gabriela niestety w innej parafii bo nam ksiądz nie chciał ochrzcić...ech mówię Wam ze wszystkim pod górkę.
Moja córka już od września dokładnie8 września ciągle katar i kaszel wybieram się prywatnie do lekarza bo nasz tylko syropki zmienia a to nic nie daje a moje dziecko tylko 10 dni w szkole była od wrzesnia bo katar się leje zaflegmiona
Gabryś na szczęście kolki minęły ale ma przykurcz nóżki teraz okazało się że przykurcz szyi a do tego przepuklina która mam nadzieje że sama zaniknie
Dzieci to teraz moje szczęście i bardzo kocham moją trójeczkę...

Iwonko trzymam kciuki bardzo mocno będzie dobrze czuję to!!!

Dla naszych Aniołeczków(*)(*)(*)

reklama
hej dziewczynki :) ja probuje sie wyleczyc z tej okropnej choroby bo juz mnie zacyna denerwowac:) co za pogoda pada i pada jeszcze dzisiaj przyszla @ i poprostu jest super , wiecie co wczoraj znajoma zrobila ze mnie wariatke delikatnie mowiac stwierdzila ze mam depresje i ze mam przestac ryczec bo teraz juz i tak nic to nie zmieni ,a patrzyla na mnie jakbym jakas oblakana byla cos strasznego w takim momencie wole nie myslec co mam wtedy ochote zrobic, jednak dziewczyny z dnia na dzien bardziej sie przekonuje do tego ze jezeli ktos nie odczul na wlasnej skorze takiej straty takiej tragedi nie jest w stanie nic zrozumiec (ale nie powinien tez mowic co nam wypada a co nie )

dla naszych malenkich Skarbenkow(*)(*)(*)

Witam się i ja bo akurat mala śpi;)
Wczoraj byłam myslami z każdą z Was niestety nie udalo nam się dotrzec na spotkanie balonikowe bo moje dziecię tuż przed wyjściem wszystko zwróciło -na głodniaka nie chciałam jechać a na karmienie piersią w autobusie jest ciut za zimno;(
Zaczynam się martwić tym ulewaniem czy to nie jest ten refluks żołądkowo-jelitowy:(
Byliśmy oczywiście u Nicolki i kupiłam podklady na stroik na Wszystkich Świetych.
Wiecie kolo Nicolki lezy 13 dzieci i tylko u nas świecily się światełka i u dzieciaczka którego grobkiem się opiekujemy-chyba jeszcze za mało ludzi wie o tym dniu;( A no i najsmutniejsze jest to,że grabarze wykopali kolejne miejsce dla aniolka więc dziś albo jutro dojdzie kolejna niebiańska dziecina;((((
Dla Anielskiej grupy przedszkolnej
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Witam Was bardzo gorąco :-(

Kochana Malinkaizi my własnie wczoraj jak byliśmy na cmentarzu u córci było tak samo jak i u Ciebie,nie zapił się żaden znicz,cisz poprostu,żadnego rodzica dzieciątka kochana,chyba własnie rodzice nie wiedzą że jest taki dzień w roku poświęcony naszym kochanym aniołkom.Powinno to być bardziej nagłaśniane i więcej na te tematy powinno sie mówić a że jest jak jest to i nie każdy wie o takim szczególnym dniu w roku. :-(
[*]
[*]
[*]

Witam

siedze przy pysznej herbatce z miodem i cytrynka:-) relaksuje sie po ciezkim dniu w pracy i w domu... ogarnełam mieszkanie , ugotowałam obiad , pozmieniałam posciele i poprałam jeszcze zostało mi prasowanie ... ale to pozniej... jutro mam dzien wolny...

Kubusiu(*)(*)
Januszku(*)(*)
Karolku syneczku (*)(*)
Aniołkowe maluszki(*)

reklama
Do góry