reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Już znalazłam.Bibi wstawiała
marka1307
mama aniołka Michałka
Sylwunia trzymaj sie mocno swiatelka dla Kubusia(*)(*)(*)
w ten dzien dla naszych babelkow kochanych, iskiereczek *)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
w sobote Michas mialby 3 miesiace bylam u niego na cmentarzu , niewiem jak przezyje dzien wszystkich swietych
w ten dzien dla naszych babelkow kochanych, iskiereczek *)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
w sobote Michas mialby 3 miesiace bylam u niego na cmentarzu , niewiem jak przezyje dzien wszystkich swietych
sylwetka74
Fanka BB :)
Dziewczynki dziękuję, że jesteście...
Marka mi dużo łatwiej było przeżyć Wszystkich Świętych niż urodziny Kubusia i dzisiejszy dzień. Ale wiem, że dasz radę, bo Michałek się o to postara
Marka mi dużo łatwiej było przeżyć Wszystkich Świętych niż urodziny Kubusia i dzisiejszy dzień. Ale wiem, że dasz radę, bo Michałek się o to postara
mamaszymusia2
Fanka BB :)
Sylwetko, rocznicowo dla Twojego Synia (*)
Raz jeszcze dla każdego Niebiańskiego Okruszka w tym szczególnym dniu moc buziaków (*)
Dziewczyny, wiem ze jesteście ze mną myślami. Dziękuję. Nie opuszczajcie mnie! Tak bardzo się boję, by nic złego się nie wydarzyło. Jeszcze tylko tydzień z hakiem.
Raz jeszcze dla każdego Niebiańskiego Okruszka w tym szczególnym dniu moc buziaków (*)
Dziewczyny, wiem ze jesteście ze mną myślami. Dziękuję. Nie opuszczajcie mnie! Tak bardzo się boję, by nic złego się nie wydarzyło. Jeszcze tylko tydzień z hakiem.
gosiulek73
mama K&K&A
Wiktorku (*)
Wszystkie nasze maluszki (*)
Iwonko jestesmy z Tobą. Będzie wszystko dobrze,zobaczysz.
SS Karmelitanki się modlą....
Wszystkie nasze maluszki (*)
Iwonko jestesmy z Tobą. Będzie wszystko dobrze,zobaczysz.
SS Karmelitanki się modlą....
marka1307
mama aniołka Michałka
Iwonka trzymam kciuki &&& Kochana wczoraj akurat myslalam o Tobie wiesz wszystko bedzie dobrze wszystkie w to wierzymy i nie martw sie napewno my Cie nigdy nie opuscimy
reklama
Podziel się: