reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Piękne ale bardzo ciezkie.
Witam wszystkie babeczki i zyczę super niedzieli i duzo usmiechu na twarzy:-)

Dla naszych dzieciaczków Aniołeczków (****************)

reklama
ale tu dzis cisza i pustka widze ze nie tylko ja mam chec szukania takich nastrojowych piosenek ,ktore nie tylko jeszcze bardziej przygnebiaja ale mi przynajmniej to pomaga sluchania pieknych melodi ktore mnie zblizaja do moich dzieciaczkow ale tez pokazuje co mi w duszy i sercu gra jaka pustka zostala i nie idzie jej zakleic okropne uczucia
dobrej nocy o ile taka moze byc

Ja ostatnio coś nie mam ani siły ani werwy do pisania ;( ale staram się Was czytać żeby choć wiedzieć co się u Was dzieje. W pracy sajgon- wracam to padam i na nic nie mam ochoty

Dla wszystkich Aniolkow które miały rocznice
Synku (***) Kocham Cię nad życie

Witam Was kobietki :-)
Piekna piosenka bibiana

Mnie takie raczej nie uspokajają piosenki ale odwzierciedlają moje własne uczucia i pustkę jaką mamw sercu po stracie swojej Natalki.

Dzisiaj mamy DZIEŃ DZIECI UTRACONYCH,ciężki to dla mnie dzień i taki już od rana smutny kochane,nigdy nawet nie bym sobie nie pomyślała że taki dzien istnieje.Bardzo mnie cieszy fakt że o takich naszych maleństwach się pamięta i maja taki szczególny dla siebie dzień.Dzisiaj obchodzę pierwszy taki dzień w swoim życiu.Pójdę napewno do kościołka pomodlic się,na cmentarz odwiedzić swojego jedynego skarba,zapalić świeczunie,postawić nowe kwiaty i co najważniejsze porozmawiać z nią.
Dla każdego aniołeczka zapalam światełko i modlę się za wszystkich aby było im dobrze w niebie.
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] ....

Załączniki

• dziendzieckautraconego.jpg
    dziendzieckautraconego.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Cię Elomelo Ja równiez kupiłam pięknego znicza i sliczne sztuczne kwiatuszki dla mojego aniołeczka,tylko tyle możemy niestety zrobić dla naszych pociech.
[*]

reklama
Do góry