reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Zobacz załącznik 507239znalazlam to zdjecie ostatnim razem i do tego filmiki z kamery i znowu sie posypalam nasz bąbelek miałby już prawie dwa latka (*)
Sylwetka cieplutko cię tule dla Kubinka tysiące światełek i przesle mu dzisiaj balonik wraz z naszymi które puścimy
my niestety nie mozemy dac aniolka bo ukradna ostatnio zlapalam kobiete ktora byla z 3-ką swoich wnucząt na cmentarzu jak kradli i demolowali grobki dzidziusow serce mi penkalo nawet nie moglam sie odezwac bo by nasz rozwalili ale pokaze ja naszym kopidolom oni sprawe zalatwia
buziaki dla was wszystkich i kolorowe swiatelka dla aniolkow (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

reklama
Kazda z nas nigdy nie zapomni,jest to bol na cale zycie i to tak bardzo nas boli.Jest ogromny zal,smutek i pustka w sercu ktora z dnia na dzien bardziej poteguje.

TAK MI BARDZO BRAKUJE MOJEJ KOCHANIUTKIEJ FASOLECZKI,CHCIALABZM ABY PRZYSZLA DO SWOJEJ MAMUSI W SNIE A ONA NIECHCE MNIE JAKOS ODWIEDZIC,NIECHCE PRZYJSC.KOCHAM CIE MOJA GWIAZDECZKO NAJDROZSZA :-(

Dzien dobry ;*

Dzis smutny dzien dla wszystkich Aniolkowych Mam...Trzymajcie sie kochane, musimy byc dzielne dla naszych dzieci...

Sylwu przytulam Cie bardzo mocno,wiem ze Tobie jest szczegolnie ciezko....

Kubusiu milion kolorowych swiatelek urodzinych (***)
Wiktorku (***)
Amelko (***)
Anioleczki (***)
Fasolki ***

MILEGO DNIA BABECZKI...

Dla każdej Anielskiej Dzieciny milion światełek do Nieba...
[*]
[*]
[*]...
Mam nadzieję, że nasze Dzieci opiekują się nami, są grzeczne i cierpliwie czekają na spotkanie kiedy nadejdzie nasz czas.

sylwetka- dla Kubunia na pierwsze urodziny w Niebie najjaśniejsze światełko
[*]
.

Kubuniu Kochanie jeszcze raz kolorowych baloników i tysiące światełek dla Ciebie:tak:

Dziewczynki znacie takie opowiadanie o dwóch ludziach (chyba) dobrym i złym.Tak mi się kojarzy.Jednemu zdych krowa,drugiemu coś tamtym a to za kogoś.Zamiast żony chyba. Kurcze coś mi się tak plącze po głowie ale dobrze nie pamiętam. Kiedyś na fb było to opowiadanie.

reklama
Do góry